Jump to content

11 pubele incendiate într-o singură noapte


dcp100168
 Share

Recommended Posts

11 pubele incendiate într-o singură noapte

A fost o noapte de foc, la propriu pentru pompierii gălăţeni. „Oamenii flăcărilor” au fost nevoiţi să intervină noaptea trecută la 11 incendii care au izbucnit pe trei străzi din oraş.

Primul incendiu a izbucnit pe strada Regiment 11 Siret, la o pubelă de gunoi. Pompierii nici nu au apucat să termine bine, că au primit alarmă să intervină la un alt foc, ce izbucnise pe strada Anghel Saligny, tot la o pubelă. Câteva minute mai târziu, pe o altă stradă din Galaţi, un alt container din plastic luase foc. Iar alarmele nu s-au oprit până dimineaţă, pentru că în total au fost înregistrate 11 incendii, toate la pubele de deşeuri. Cele 11 focuri au fost pe străzile Anghel Saligny, Regiment 11 Siret şi Constructorilor, iar potrivit pompierilor, în toate cazurile a fost vorba despre acţiuni intenţionate. Cel mai probabil, cei care au incendiat pubelele sunt indivizii care scotocesc în gunoaie pentru a aduna peturi, pe care le vând ulterior.

Poliţiştii gălăţeni îi caută pe indivizii piromani.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.