Jump to content

Tulcean omorât în bătaie la Slobozia Conachi


dcp100168

Recommended Posts

Tulcean omorât în bătaie la Slobozia Conachi

Omor petrecut în localitatea Slobozia Conache sâmbătă dimineaţa. Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Măcin, venit la muncă la Slobozia împreună cu alţi doi concetăţeni, unul de 44 de ani şi altul în vârstă de 47 de ani , s-au trezit în mijlocul unui scandal ce avea să îi fie letal primului.

Cei trei din Măcin mai stătuseră la un pahar apoi o porniseră spre locul unde dormeau. Pe uliţă între grupul diun Măcin şi un altul , alcătuit tot din trei bărbaşi, dar din Slobozia Conache, a izbucnit scandalul. Cei din Slobozia le reproşau veneticilor că au venit să le ia pâinea de la gură. De aici până la bătaie nu a fost decât un pas. Cele două grupuri s-au încăierat şi pumnii nu au încetat să cadă decât abia când unul dintre bărbaţii din Măcin nu a mai mişcat.

O ambulanţă a fost chemată la faţa locului. „Un echipaj al serviciului judeţean de ambulanţă Galaţi a fost solicitat la Slobozia Conache unde erau mai multe victime ale unei agresiuni. Din păcate pentru un bărbat de 38 de ani, care era decedat, nu s-a mai putut face nimic. Am acordat unui alt bărbat în vârstă de 44 de ani care a suferit şi un traumatism thoracic dar care a refuzat internarea. În stare foarte gravă, din aceeaşi bătaie, am găsit şi un bărbat de 47 de ani care avea un traumatism cranio-facial grav şi a fost transportat de urgenţă la o clinică de specialitate din Iaşi ”, a declarat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi.

O echipă de anchetatori coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a făcut ancheta la faţa locului. În scurt timp a fost descoperit cel care ar dat lovitura mortală şi ar fi generat tot scadalul. Bărbatul a fost reţinut pe ordonanţă şi apoi prezentat , cu propunere de arestare preventivă, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Galaţi. În acest caz sunt cercetate în libertate şi alte persoane.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Autorul crimei de la Slobozia Conache, arestat 30 de zile. Şi-a ucis victima cu o scândură plină de cuie

Procurorii şi poliţiştii au pus punct crimei fără sens care s-a petrecut în Slobozia Conache la sfârşitul săptămânii. Atunci trei bărbaţi din Măcin, de 38, 44 şi 47 de ani au fost atacaţi de un grup de trei localnici. Toţi erau sub influenţa băuturilor alcoolice iar localnicii le reproşau intruşilor că le iau locurile de muncă. Sorin Duţan, în vârstă de 30 de ani, este cel care , folosind o scândură ce avea cuie bătute în ea, a lovit victima, pe Dănuţ Şerban din Măcin, de 38 de ani, până ce i-a înfundat capul în gât.

„Inculpatul în vârstă de 30 de ani a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile de la magistraţii Tribunalului Galaţi. Alături de el au mai fost implicaţi în acest scandal încă doi bărbaţi dar în cazul lor cercetările continuă privind stabilirea implicării fiecăruia”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Celelalte două victime ale aceeleaşi agresiuni, un bărbat de 44 de ani şi altul de 46 de ani, au scăpat cu viaţă. Din păcate bărbatul de 46 de ani va rămâne cel mai probabil infirm în urma bătăii primite. El se află acum într-o clinică din Iaşi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.