Jump to content

Lucian Bute va fi antrenat de celebrul Freddie Roach


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Lucian Bute va fi antrenat de celebrul Freddie Roach

Lucian Bute se află în faţa unei încercări de redresare a carierei. După ce a anunţat că următorul său meci va fi în luna decembrie, Bute şi-a stabilit şi antrenorul. Este vorba despre Freddie Roach, considerat cel mai bun antrenor al ultimilor zece ani. După despărţirea de Larouche, Bute a avut trei sesiuni de antrenamente cu trei antrenori diferiţi, alegându-l în cele din urmă pe Roach.

Bute s-a declarat entuziast de alegerea făcută şi crede că e pasul corect pentru a deveni din nou campion mondial. „E un nou debut în cariera mea. Sunt foarte motivat şi foarte entuziasmat. Am o dorinţă foarte mare să merg mai departe. Îmi place stilul lui Freddie Roach şi sunt fericit că vom lucra împreună. Sunt convins că voi câştiga un titlu mondial din nou”, a spus Lucian Bute.

Încrezător în forţele pugilistului gălăţean este şi noul său antrenor. „Lucian m-a impresionat şi mi-a arătat că încă are dorinţa de a lupta şi mai are forţa să o facă la nivel înalt. Multă lume zice că are 34 de ani şi i-a trecut perioada, dar şi Miguel Cotto are 34 de ani, Manny Pacquiao are 35. Mă aştept la lucruri mari. Am venit alături de el ca să câştigăm titlul mondial. Nu îmi plac leneşii, eu vreau boxeri care să muncească, iar Lucian m-a impresionat din acest punct de vedere. I-am spus că, atunci când vom termina pregătirea, va putea bate pe oricine.

Lucian Bute a fost campion mondial la categoria supermijlocie timp de şapte ani.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Bute continuă cu antrenorul Freddie Roach şi revine la categoria unde s-a consacrat

Pugilistul gălăţean Lucian Bute a afirmat că îşi va continua colaborarea, începută anul trecut, cu celebrul antrenor Freddie Roach, într-un interviu acordat pentru mainfight.com. „A fost clar de la ultima nostă discuţie din Filipine că asocierea noastră va continua indiferent de accidentarea pe care am avut-o. Freddie mi-a cerut să revin în Quebec, pentru recuperare şi a spus că în momentul în care sunt refăcut, aş putea reveni la antrenamente fără probleme. O voi face după ce vorbesc cu Freddie înainte. Însă în acest moment este foarte ocupat cu pregătirea lui Manny Pacquiao pentru confruntarea cu Floyd Mayweather Jr”, a declarat Bute.
În lumea boxului profesionist s-a vorbit mult despre o eventuală ruptură între Bute şi Roach, după ce gălăţeanul a semnat un contract cu promotorul Al Haymon, care îl reprezintă şi pe rivalul lui Pacquiao, iar Roach este antrenorul acestuia din urmă.

Totodată, Lucian Bute a spus că a luat decizia de a reveni la categoria care l-a consacrat, super-mijlocia, unde a fost campion mondial în versiunea IBF, titlu pe care şi l-a apărat de nouă ori: „Revenirea mea în ring nu va fi înainte de vară şi va fi la categoria 76,2 kg”. Chiar dacă nu a mai luptat de aproape trei ani la supermijlocie, gălăţeanul a rămas în clasamentele acestei categorii pe locul 5 la versiunea WBC.
Bute a adăugat că nu este exclus ca în curând să aibă un meci pentru centura mondială în versiunea WBC, cu deţinătorul acesteia, Anthony Dirrell. „Am auzit şi eu acest zvon despre un posibil meci cu Dirrel, dar încă nu am vorbit cu Al Haymon despre acest subiect. Vom vedea ce părere are managerul meu despre acest subiect”, a precizat pugilistul originar din Pechea.

Gălăţeanul de 35 de ani a boxat ultima dată în ianuarie 2014, când a fost învins, prin decizie unanimă ,de canadianul Jean Pascal, într-un meci la categoria semigrea. Bute are în palmares 31 de victorii, dintre care 24 prin knock-out şi două înfrângeri. Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.
Gălăţeanul în vârstă de 35 de ani a boxat ultima dată în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci la categoria semigrea. Bute are în palmares 31 de victorii, dintre care 24 prin knock-out şi două înfrângeri. Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

Recuperarea sa a decurs bine, iar de curând şi-a reluat antrenamentele la intensitate normală. „Am reluat antrenamentele de săptămâna trecută. Am lucrat şi la sac de câteva ori şi la palmare. Sunt mulţumit de progresul meu, spatele meu a reacţionat bine. Fac antrenamente fizice de 3-4 ori pe săptămână”, a adăugat Lucian Bute.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.