Jump to content

Un deţinut de la Penitenciarul Galaţi s-a spânzurat în celulă


dcp100168

Recommended Posts

Un deţinut de la Penitenciarul Galaţi s-a spânzurat în celulă

Un nou incident constând în sinuciderea unei persoane private de libertate din Penitenciarul Galaţi s-a consumat marţi seara, într-una din camerele unităţii. Un bărbat de 34 de ani, aflat în arest preventiv sub acuzaţia de tâlhărie a fost găsit în stare extrem de gravă, într-un laţ improvizat dintr-un şiret.

Cadrele medicale ale Penitenciarului i-au acordat primul ajutor, eforturile lor fiind dublate de cele ale echipajului de urgenţă de la Ambulanţă. "Bărbatul a fost resuscitat în incinta unităţii de deţinere, iar mai apoi, pentru că avea semne vitale, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă", a precizat Simona Costache, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

La Spitalul de Urgenţă, deţinutul a fost internat la Reanimare, pe tot parcursul nopţii medicii chinuindu-se să-l menţină în viaţă. Manevrele nu au avut însă efectul scontat, pentru că miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.00, pacientul a murit. Circumstanţele şi cauzele care au dus la acest incident sunt acum cercetate de poliţişti şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.