Jump to content

Oţelul - Steaua 0-3


dcp100168

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Mari probleme de lot pentru meciul cu Steaua

Pe locul 17 în clasament şi în faţa unui meci cu un adversar dificil, la Oţelul sunt şi mari probleme de lot. Antrenorul Tibor Selymeş are o listă bogată a absenţelor pentru meciul cu Steaua, programat duminică, 5 octombrie, de la ora 16.00.

Mai vechii accidentaţi Alexandru Zaharia şi Dragoş Plopeanu au şanse mici să fie refăcuţi până la ora jocului. Dacă la Zaharia mai sunt ceva speranţe, Plopeanu va absenta cu siguranţă la partida de duminică. Nici Silviu Ilie n-are şanse să revină până la ora meciului.
Înainte de meciul cu Pandurii au mai apărut două accidentări ale unor jucători care au jucat constant până acum, Karol Karlik şi Cristian Cristea. Cei doi au acuzat probleme musculare şi au şanse mici să-şi revină până la meciul cu Steaua. Nici Milea nu era refăcut complet înaintea jocului de la Târgu Jiu, iar Cernat şi Iulian Popa se află în urmă cu pregătirea fizică.
După eliminarea de la Târgu Jiu va lipsi şi Răzvan Grădinaru, care bifase trei partide consecutive ca titular.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Zaharia şi Cristea sunt apţi de joc pentru meciul cu Steaua

* Cei doi jucători, care au absentat la Tg. Jiu din cauza accidentărilor, se antrenează de ieri la intensitate normală, revenind în programul echipei

Pregătirea fizică precară a echipei, aspect despre care s-a vorbit mult în ultimele zile, are efecte nu doar în ceea ce priveşte randamentul în timpul meciurilor, ci şi în faptul că probabilitatea apariţiei accidentărilor este mult mare. Astfel, lista indisponibililor din cauze medicale nu a fost goală mai deloc la Oţelul în acest campionat.

Spre exemplu la ultimul joc, cel pierdut la Tg. Jiu, cu Pandurii (scor 4-0), nu au făcut parte din lot Silviu Ilie, Alexandru Zaharia, Karol Karlic, Cristian Cristea şi portarul Dragoş Plopeanu, toţi accidentaţi.

Din acest punct de vedere, veştile sunt destul de bune în perspectiva următorului meci, cel de duminică, cu Steaua, de pe teren propriu, programat de la ora 16.00.

Atacantul Cristian Cristea şi mijlocaşul Alex Zaharia urmau ca de la antrenamentul de aseară să intre în programul normal de pregătire al întregii echipe, cu şanse mari să poată juca contra celor de la Steaua. Revenirea lui Zaharia vine la momentul optim, în condiţiile în care Grădinaru a fost eliminat la Tg. Jiu şi este suspendat pentru partida de duminică, iar în lot nu prea sunt soluţii pentru posturile de mijlocaşi laterali.

În ceea ce-i priveşte pe Ilie şi Karlik, ambii vin după contracturi musculare şi încă fac antrenamente individuale, estimându-se că săptămâna viitoare vor putea intra în programul echipei, lucru valabil şi pentru Dragoş Plopeanu.

Preţurile biletelor nu se schimbă

Dacă în trecut, la meciurile cu Steaua, clubul gălăţean a mărit preţurile biletelor, de data aceasta tarifele pentru intrarea în stadion vor rămâne la fel ca acelea practicate în mod uzual la partidele de pe teren propriu: 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna II, 5 lei la Peluză, 2 lei la Peluză în sectorul rezervat galeriei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Modificări de lot înaintea meciului cu Steaua

Oţelul se află în faţa unui meci important înaintea pauzei provocate de jocurile echipelor naţionale. Un succes împotriva Stelei ar injecta moralul necesar lotului de jucători pentru a lupta în continuare pentru evitarea retrogradării, ar da speranţe suporterilor şi, totodată, ar spăla toate păcatele echipei de până acum. Astfel, s-au făcut pregătiri intense pentru meciul cu Steaua.

Mai întâi, antrenorul Tibor Selymeş a avut grijă ca Florin Cernat şi Iulian Popa să intre în meciul cu Pandurii tocmai pentru a se acomoda cu ritmul de joc. „Dinaintea meciului cu Pandurii m-am gândit că Cernat trebuie să intre puţin pentru acomodare, ca să îl pot folosi la jocul cu Steaua. Şi nu numai la el. E clar că avem nevoie de puncte, dar va fi un meci foarte greu”, a spus Selymeş.

Mai mult, Alexandru Zaharia are şanse mari să prindă lotul pentru meciul cu Steaua, după ce a absentat în ultimele etape.

De asemenea, Cristea şi Karlik şi-au revenit după accidentările suferite înainte de meciul cu Pandurii.

Schimbările de lot au continuat şi prin aducerea unui nou mijlocaş, Nicola Berti, care a evoluat ultima oară la Farul Constanţa. Poate evolua pe partea dreaptă sau în centrul liniei mediene. S-a remarcat în sezonul trecut al ligii secunde şi cu un gol înscris împotriva Rapidului. El îi ia locul în lot lui Serkan Ciftci, al cărui contract urmează să fie reziliat în perioada următoare.

Partida Oţelul - Steaua este programată duminică, de la ora 16.00.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Tibor Selymes: “Trebuie să jucăm curajos şi să-i punem probleme adversarului”
Antrenorul principal al echipei Oțelul Galați, Tibor Selymeș, a declarat, vineri, 3 octombroe 2014, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei etapei a X-a, cu Steaua București, că pe elevii săi îi aștaptă un meci dificil duminică, dar ei trebuie să joace curajos. “Avem un meci foarte greu, cu Campioana României. (…) Contează cum abordăm noi meciul. Dacă jucăm ca la Pandurii, nu avem nicio şansă. Trebuie să jucăm curajos şi să-i punem probleme adversarului. Lucrăm să reglăm problemele pe care le avem în defensivă și sper să nu mai apară aceleaşi greşeli şi la meciul cu Steaua. Nu pot să le promit suporterilor decât că vom face tot ce ţine de noi pentru un rezultat bun”, a afirmat Selymeș.
Jucătorii roș-alb-albaștri se declară conștienți de dificultatea meciului cu formația din Ghencea, dar spun că vor specula orice cale de a combate jocul Stelei. “Aseară, cei de la Dinamo Kiev nu i-au lăsat pe steliști să joace. Steaua a pierdut mijlocul terenului și a pierdut și jocul. Aşa trebuie să facem şi noi ca să câştigăm. Vom face tot posibilul ca să scoatem unul sau trei puncte”, a declarat Florin Cernat în aceeași conferință de presă.
Coechipierul său, Iulian Popa, a precizat că aportul publicului va fi foarte important la meciul de duminică. “Va fi un meci frumos pentru că vom avea publicul alături. Trebuie să fim conştienţi de diferenţa dintre cele două echipe, dar cu inteligenţă putem obţine un rezultat pozitiv”, a afirmat Popa, aprobat de Cernat și de Selymeș.
“Cu suporterii în spate te simţi fotbalist! Îi aşteptăm pe fani la stadion să câştigăm împreună”, a spus Diamantul. “Nimic nu e imposibil! Jucăm acasă cu publicul în spatele nostru, avem jucători cu calitate şi experienţă, toată lumea e aptă fizic şi mental. Vreau să şi jucăm, nu doar să alergăm după minge", a afirmat și tehnicianul.

OtelulGalatiOficial

Link to comment
Share on other sites

Mesajul lui Cernat pentru suporterii Oţelului: „Vă aştept să câştigăm împreună”

* Oţelul va juca duminică, pe teren propriu, cu Steaua * „Diamantul” va evolua pentru prima dată în tricoul roş-alb-albastru, după 14 ani, în faţa publicului din oraşul natal

Un meci contra Stelei este mereu „partida sezonului” pentru pătimaşii suporteri ai Oţelului, iar jocul programat duminică, la Galaţi, de la ora 16,00 nu are cum să facă excepţie. Interesul din jurul acestui meci este amplificat atât de miză, Oţelul având nevoie acută de un rezultat bun în condiţiile situaţiei critice din clasament, cât şi de mult aşteptata reîntâlnire a publicului gălăţean cu mijlocaşul Florin Cernat, prima după 14 ani cu acesta în echipa la care s-a lansat. Cel supranumit „Diamantul” va fi aproape sigur în primul „11”, antrenorul Tibor Selymes pregătind acest moment şi totodată confruntarea cu Steaua încă din jocul precedent, pierdut la Pandurii, când l-a introdus în teren în ultimele 20 de minute. „La 3-0 nu aveam alt motiv să-l mai bag decât ca să intre în ritm pentru jocul cu Steaua. Poate să aducă un plus calitativ în jocul echipei, dar trebuie susţinut de toţi ceilalţi, nu poate să câştige de unul singur”, a spus Selymes.

Florin Cernat a precizat că nu este încă la nivelul pe care şi-l doreşte din punct de vedere al pregătirii fizice, dar că reîntâlnirea cu publicul gălăţean îi va da energie suplimentară. „Va conta foarte mult ca publicul să ne fie alături, cu el alături simţi că eşti fotbalist şi randamentul întregii echipe creşte. Vă aştept, suporteri ai Oţelului, ca împreună să câştigăm. Cred că o să iasă totul bine”, a fost mesajul transmis de Cernat către fanii roş-alb-albaştri.

Mijlocaşul gălăţean cu 14 meciuri jucate în echipa naţională a spus ce crede că trebuie făcut pentru un rezultat bun, după ce a analizat jocul Stelei de joi seară, pierdut în faţa fostei sale formaţii, Dinamo Kiev. „Ca să scoatem cât mai mult din acest meci, trebuie să fim mult mai atenţi şi mai ordonaţi în joc faţă de etapa trecută. Joi seară, Dinamo nu i-a lăsat să joace, a făcut un presing foarte sus, acelaşi lucru trebuie să încercăm să-l facem şi noi”, a mai spus Cernat.

De asemenea, antrenorul Tibor Selymes a spus că, pentru a avea şanse în acest meci, jucătorii săi trebuie să aibă mai mult curaj în faza ofensivă. „Dacă jucăm ca la Pandurii, nu avem nicio şansă. Trebuie să fim mai curajoşi, să avem mai multă încredere, să le punem probleme adversarilor. Să jucăm, nu doar să alergăm după minge. Lucrăm şi să nu facem greşeli în defensivă, mai ales la fazele fixe. Promitem suporterilor că vom munci, că vom face tot ce ne stă în putinţă pe teren”, a declarat Selymes.

Antrenorul Oţelului nu-i va putea folosi pe Grădinaru, suspendat, şi accidentaţii Karlik, Silviu Ilie şi Plopeanu. În schimb, este posibil să revină Zaharia şi Cristea, cel mai probabil din postura de rezerve având în vedere că au foarte puţine antrenamente la intensitate normală după pauza impusă de accidentări. În aceste condiţii, sunt şanse mari să asistăm şi la debutul mijlocaşului portughezului Brigido.

Partida Oţelul - Steaua se joacă duminică, de la ora 16,00, în cadrul etapei a 10-a din Liga I şi va fi televizată de Look TV.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Fără speranţe, mai ales cu un om în minus din min. 17...

 

Oţelul - Steaua 0-3

Campioana României, Steaua, a învins, duminică, în deplasare, scor 3-0 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a X- a Ligii I. Golurile partidei au fost marcate de Latovlevici '21, Sânmărtean '23, Szukala '63.

0-1: Tănase a şutat la poartă de la aproximativ 20 de metri, mingea a fost deviată de Miron, aceasta a ajuns la Latovlevici care a înscris cu un şut pe sub portarul Hotoboc de la şapte metri.

0-2: Sânmărtean a scăpat pe contraatac, a fost tatonat de Miron care nu l-a atacat decisiv şi după ce l-a culcat din fentă pe Hotoboc, a înscris cu un şut plasat la colţul lung de la şapte metri lateral dreapta.

0-3: Sânmărtean a executat la colţul lung o lovitură de colţ de pe partea stângă, iar Szukala a reluat cu o lovitură de cap de la un metru.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Mişelăricu, Miron, Sipovici, Popescu - Cojoc, Helder - Brigido (Zaharia '73), Cernat (Avdici '56), I. Popa (Cucu '46) - Jula. Antrenor: Tibor Selymes.

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala (Râpă '85), Varela (Luchin '73), Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean - Chipciu, Rusescu (Iancu '67), Tănase - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonaşe galbene: Helder '5, '17 / Tănase '18, Chipciu '45+1, Latovlevici '51, Iancu '89.

Cartonaş roşu: Helder '17.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Cătălin Popa, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţă şi Andrei Constantinescu, în timp ce Adrian Illyeş a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Marian Salomir şi Romulus Chihaia.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul atacă arbitrajul: "Ne-a liniştit cînd a văzut că punem probleme Stelei"

Tibor Selymes, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale în faţa celor de la Steaua, scor 0-3, acuzînd maniera de arbitraj a "centralului" Cătălin Popa. "Din minutul 5, arbitrul a început să ne liniştească, pentru că a văzut că punem probleme Stelei. Primul cartonaş luat de Helder a fost gratuit, doar al doilea e corect. Noi am reuşit să facem faţă Stelei cît s-a jucat în egalitate numerică. Din păcate, am luat goluri pe greşelile noastre", a spus Tibor Selymes la Look TV.

gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.