Jump to content

Criminal gălăţean arestat pe scaunul de la stomatolog


dcp100168

Recommended Posts

Criminal gălăţean arestat pe scaunul de la stomatolog

* Marian Cornea (33 ani) fusese dat în urmărire, după ce Tribunalul Galaţi l-a condamnat la opt ani de închisoare pentru omor

Cercul condamnaţilor pentru un omor comis în urmă cu circa şapte ani la fosta cârciumă "Făr` di griji" s-a închis zilele trecute, odată cu prinderea celui de-al 16-lea autor: Marian Cornea, un gălăţean de 33 de ani, dat în urmărire naţională de pe 17 octombrie 2011 şi căutat în toată lumea prin Interpol. Individul, acuzat că, alături de alţi complici, a atacat cu săbii şi cuţite doi tineri, scăpase în cursul judecăţii de arestul preventiv şi avea interdicţie de a părăsi ţara. După mai mulţi ani de procese, a fost condamnat la închisoare de Tribunalul Galaţi, dar a reuşit, timp de aproape trei ani, să nu pice în mâinile autorităţilor. Asta până zilele trecute, când Cornea, despre care se zvonea că în tot acest timp s-ar fi învârtit prin Galaţi, a fost capturat chiar la stomatologul unde îşi făcuse o programare. Poliţiştii de la Urmăriri au aflat despre intenţiile condamnatului de a-şi trata dantura şi l-au prins la cabinetul medical. Marian Cornea a fost dus în arestul IPJ Galaţi şi va fi transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă, având de executat o pedeapsă de opt ani de închisoare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.