Jump to content

A rămas fără un picior după ce a adormit pe câmp


dcp100168

Recommended Posts

A rămas fără un picior după ce a adormit pe câmp

A adormit chiar în mijlocul unui lan de grâu din apropierea oraşului Tecuci şi asta l-a costat un picior. A păţit-o un bărbat în vârstă de 39 de ani din Matca care acum nu mai are piciorul drept, se deasupra genunchiului.

Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază când un mecan care conducea o combină, angajatul unui SMA din Tecuci, a intrat să lucreaze într-un lan de grâu de lângă oraş. Omul nu l-a observat pe bărbatul de 39 de ani, care dormea ascuns în lan, decât câd era prea târziu.

Un echipaj SMURD Tecuci a preluat rănitul şi l-a transferat la Spitalul din Tecuci. Starea rănitului era foarte gravă aşa că a fost necesar transferul la Spitalul de Urgenţă Galaţi. „ Bărbatul în vârstă de 39 de ani suferise o amputaţie aproape completă de membru inferior drept şi o plagă în regiunea fesieră . Era în stare de şoc hemoragic şi a fost preluat de echipajul de urgenţă al ambulanţei care l-a transferat la Spitalul de Urgenţă Galaţi”, a declarat dr. Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Din păcate piciorul nu a mai putut fi salvat iar acum bărbatul se afla acum în secţia de Reanimare a Spitalului de Urgenţă.

presagalatibraila.com
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.