Jump to content

Străduţa din spatele A-urilor va fi lărgită la patru benzi


dcp100168

Recommended Posts

Străduţa din spatele A-urilor va fi lărgită la patru benzi

Pentru descongestionarea traficului rutier într-una din cele mai aglomerate zone din oraş, pe strada Brăilei, pe sectorul dintre blocul A1 şi Palatul Justiţiei, municipalitatea intenţionează să realizeze un traseu care să constituie o alternativă pentru conducătorii auto, prin lărgirea la patru benzi a arterei care străbate zona prin spatele blocurilor A1 - A8. Această arteră ar prelua o parte din traficul de pe Brăilei.

A apărut însă aceeaşi problemă care a mai întârziat sau a blocat şi alte lucrări edilitare: pentru că pe vremea fostului primar, Dumitru Nicolae, când Direcţia Patrimoniu din Primăria Galaţi era condusă de directoarea Mariana Vrânceanu, municipaliatea nu a intabulat terenurile pe care le are în proprietate, s-au găsit destui „băieţi deştepţi” care să încerce să obţină proprietatea asupra terenurilor de sub garajele din spatele A-urilor şi Palatului Justiţiei.

„Acolo încă nu avem proiectul, dar după demolarea garajelor se va circula pe patru benzi. Problema este că <<băieţii deştepţi>> din oraş au pus sarcină, la cadastru, pe acele garaje. Au revendicat sau au obţinut cesiunea drepturilor de proprietate de la adevăraţii proprietari, au găsit la Cadastru că nu era cadastrat şi intabulat de către primărie terenul de sub garaje şi au pus sarcină pe teren. Iar noi, acum, trebuie să venim cu expropierea pentru utilitate publică şi o vom face”, ne-a declarat primarul Marius Stan.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Daca nu ar parca toti "smecherii" pe prima banda (sau mai bine spus, daca politiile de toate felurile si-ar face treaba) aproape ca situatia ar fi rezolvata. Binenteles, mult mai ieftin si fara tone de maculatura (studii si parastudii).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.