Jump to content

Lucian Bute boxează cu Roberto Bolonti


dcp100168

Recommended Posts

Lucian Bute boxează cu Roberto Bolonti

Roberto Bolonti este adversarul lui Lucian Bute pentru meciul din 6 decembrie, de la Montreal. Bute şi-a anunţat adversarul în urmă cu câteva minute, într-o conferinţă de presă, la Montreal. Bolonti este din Argentina, are 35 de ani şi 1,80 m înălţime. Are 35 de victorii, din care 24 prin KO şi trei înfrângeri.

Link to comment
Share on other sites

Tipu' e locul 28. Bute e pe 7.

Ce e mai interesant e ca Bolonti asta a furat-o (ultima data) de la un neamt care e pe locul 5... Mi se pare cam greu sa urci in clasament daca-l bati pe unul care e haaaaat sub nivelul tau si care a furat-o de la unul care e deasupra ta in clasament.

Link to comment
Share on other sites

Bute va boxa cu argentinianul Roberto Feliciano Bolonti

Gălăţeanul Lucian Bute a anunţat, luni seară (29 septembrie 2014), în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în Canada, la Montreal, că îl va avea ca adversar în gala programată pe 6 decembrie, la Center Bell din Montreal, pe argentinianul Roberto Feliciano Bolonti, în vârstă de 35 de ani.

Bolonti are un palmares asemănător cu cel al pugilistului român: 35 de victorii şi 3 înfrângeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, la 7 iunie, fiind învins la puncte într-un meci pentru centura mondială a versiunii WBA.Mă simt mai bine şi mai încrezător în ceea ce priveşte acest meci faţă de cum eram înaintea altor confruntări pe care le-am avut anterior în străinătate. Cu siguranţă va fi un meci bun. Vreau să câştig pentru a avea o nouă şansă la un titlu mondial, deoarece acest meci cu Bute va fi ca o punte pentru altă oportunitate de a boxa pentru titlul mondial", a spus Bolonti, în cadrul conferinţei.

„Bolonti este o provocare excelentă pentru Lucian, iar InterBox este foarte mulţumit că a reuşit să obţină această întelegere cu un boxer de talie mondială. Judecând prin prisma performanţelor lui Bolonti din ultimul lui meci pentru titlul mondial, cred că fanii noştri sunt foarte încântaţi”, a declarat Jean Bedard, preşedintele clubului lui Bute, InterBox.

Cu o echipă nouă de tehnicieni, Lucian Bute va pleca în cantonament în Filipine. „Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mâine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi în Filipine. Sunt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o nouă echipă”, a spus gălăţeanul.
Pentru Bute, meciul din decembrie va fi primul în care îl va avea alături pe antrenorul Freddie Roach, unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din lume.

Lucian Bute, 34 de ani, a boxat ultima dată pe 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bute nu va mai boxa în decembrie

Lucian Bute şi-a fixat un meci de relansare a carierei pentru data de 6 decembrie, împotriva lui Roberto Bolonti, chiar în Canada, la Centre Bell, unde a cunoscut cele mai frumoase victorii ale carierei.

Totuşi, după luni la rând de antrenament, Bute a făcut un anunţ pe pagina sa de Facebook, prin care anunţă că nu mai poate boxa la data fixată, dar nu-şi anunţă retragerea definitivă din box. Mai mult, la finalul postării sale a anunţat că va reveni, fără a oferi alte date concrete. „Am un anunţ trist: M-am accidentat în timpul antrenamentului şi nu îmi pot finaliza pregătirea pentru următorul meci. Am luat decizia împreună cu echipa mea să nu boxez pe 6 decembrie. Îmi pare foarte rău, dar nu-mi pot permite să urc în ring dacă nu sunt pregătit 100% şi în stare perfectă de sănătate. Voi reveni!”, este mesajul postat de Bute.

Lucian Bute a fost campion mondial la categoria supermijlocie timp de şapte ani.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.