Jump to content

"Românii au talent", sezonul 5


dcp100168

Recommended Posts

Caravana „Românii au talent” opreşte la Galaţi

Echipa „Românii au talent” dă startul căutărilor următorului erou naţional. Astfel, la începutul lunii octombrie, caravana pleacă în marile oraşe ale ţării să găsească cel mai talentat român. Oraşele care urmează să fie vizitate sunt Galaţi, Braşov, Cluj, Craiova, Chişinău şi Iaşi.

Cei care au un talent pe care doresc sa îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile „Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul „Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Gălăţenii talentaţi pot participa la preselecţii sâmbătă, 4 octombrie 2014, începând cu ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Sute de gălăţeni, la preselecţia pentru emisiunea "Românii au Talent"

Peste 400 de gălăţeni s-au adunat la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a participa la preselecţia pentru următoarea ediţie a emisiunii Românii au Talent, difuzată de ProTV. Potrivit organizatorilor, viitoarea ediţie va debuta în primăvara lui 2015.

Gălăţenii care vor trece de preselecţie şi vor ajunge în competiţia televizată, vor trebui să convingă un juriu diferit faţă de ediţiile anterioare. Până acum, la pupitrul juraţilor stăteau Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. În viitoarea ediţie, însă, locul lui Mihai Petre va fi luat de alţi doi juraţi: Bebe Cotimanis şi Mihaela Rădulescu.

De regulă, gălăţenii fac spectacol la această competiţie. Au demonstrat-o micii karateca de la clubul tecucean Akikai Junior sau Mădălina Felea.

De ce vin gălăţenii la preselecție? Pe de o parte fiindcă au şansa să îşi facă talentul cunoscut şi pe de altă parte pentru că marele premiu din sezonul viitor este, potrivit ProTV, de 120.000 de euro. Un alt premiu, de 10.000 de euro, i se va acorda unuia dintre concurenţi pentru originalitate. Şi cei care înscriu un român talentat, online, în concurs, pot câştiga 2.000 de euro sau invitaţii VIP la fazele superioare ale concursului.

Emisiunea Românii au Talent a debutat, la ProTV, în 2011 şi este o fraciză a show-ului Got Talent, dezvoltat de compania britanică Simco Limited.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.