Jump to content

Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Ce spun antrenorii înainte de Petrolul - Oţelul

Tibor Selymes: „Nu mă mulţumeşte faptul că am luat doar un punct din partida cu Gaz Metan. Vom vedea în etapele următoare dacă acest punct va fi important în economia clasamentului. De la următoarele două meciuri aştept să luăm puncte, pentru că nu ne considerăm învinşi dinainte. Important de acum înainte este să câştigăm cât mai multe puncte. Nu ne interesează estetica. Important este să urcăm în clasament.”

Gheorghe Mulţescu (antrenor Petrolul): "E clar că nu mai este meci uşor în Liga I. S-a văzut la noi şi cu Mediaş şi cu Ceahlăul. Chiar dacă are o poziţie mai proastă în clasament, Oţelul este o echipă care poate să pună probleme şi a pus recent şi Stelei şi Pandurilor. Mai discutăm dacă obţinem victoria fără probleme.”

dunareabatrana.ro

Posted

Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi 0-0

Formaţia Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Oţelul Galaţi, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Ipsa, Satli (Nepomuceno '77) - Marinescu (Filip '26, Nkoyi '87), De Lucas - Priso, Albin, Astafei - Tamuz. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Murgoci, Leca, Mişelăricu, Popescu - Helder, Karlik (Cucu '73) - Brigido (Grădinaru '53), Cernat (Cojoc '89), Popa - Cristea. Antrenor: Tibor Selymes

Cartonaşe galbene: Tamuz '52, Geraldo '77, Alcenat '83, Nepomuceno '88 / Helder '30, Brigido '43, Cristea '88, Hotoboc '90+3

Arbitri: Marcel Bîrsan - Vladimir Urzică, Marius Nicoară - George Găman. Observatori: Augustus Constantin, Mihai Stancu

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, între care şi 14 fani ai Oţelului.

Posted

Selymes: "Sunt de o lună la echipă şi am început să strângem puncte. Avem şanse să ne salvăm"

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Tibor Selymes, a declarat, luni seară, că jucătorii săi au dat dovadă de dăruire în meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0, din etapa a XIII-a a Ligii I, subliniind că ambele formaţii au avut noroc în această partidă. "Ştiam că vom avea un meci dificil la Ploieşti. Îmi felicit echipa pentru atitudine şi dăruire. Uşor-uşor începem să facem puncte, am făcut două puncte în ultimele două etape. Am declarat înaintea jocului că Petrolul va avea un meci greu cu noi, din păcate n-am mai avut prospeţime, cu toate că am pus probleme şi noi. Am pregătit meciul pentru a câştiga punct sau puncte. Putem spune că oricare dintre echipe a avut noroc. Sunt de o lună la echipă, am început să muncim bine, este momentul să strângem puncte, să putem spera. Mai avem de tras, dar, în iarnă, dacă facem două-trei mutări, avem şanse să ne salvăm", a declarat Selymes.

prosport.ro