Jump to content

Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu 1-1

dcp100168

Recommended Posts

• 1 month later...

Sinescu are încredere că Oţelul poate să o învingă pe Astra

Antrenorul secund al Oţelului, Valentin Sinescu, a declarat, astăzi, că formaţia roş-alb-albastră îi poate pune probleme adversarului de duminică, Astra Giurgiu. De altfel, Astra este echipa la care a antrenat ultima oară actualul secund al Oţelului, înaintea angajamentului său cu gruparea gălăţeană.

"Astra este o echipă redutabilă, dar Oţelul este într-un crescendo, după cum s-a văzut la meciul cu Petrolul, unde am trecut un examen dificil. Jucătorii au început să-şi creioneze un capital de încredere, ceea ce este foarte important", a spus Valentin Sinescu.

Oţelul se află pe ultimul loc, cu şapte puncte acumulate din 13 partide. Astra, adversarul de duminică, ocupă locul patru în acest moment, având 24 de puncte.

De remarcat faptul că Oţelul este neînvinsă în ultimele trei partide oficiale, dacă luăm în calcul doar cele 90 de minute ale meciului cu Pandurii, din Cupa României, câştigat de gorjeni după prelungiri.

presagalatibraila.com

Bilete la Oţelul-Astra

Pentru a facilita accesul cât mai multor suporteri roş-alb-albaştri la meciul dintre Oţelul şi  Astra Giurgiu, din etapa a XIV-a a Ligii I, clubul gălăţean reduce cu o treime preţul biletelor la Tribuna Zero a Stadionului Oţelul. Astfel, spectatorii care vor dori să urmărească această partidă de la Tribuna Zero vor plăti 20 de lei pentru un bilet, în loc de 30 de lei, cât costa până acum accesul în acest sector.
Preţurile biletelor aferente celorlalte sectoare rămân neschimbate. Astfel, un bilet la Tribuna I costă 15 lei, iar un bilet la Tribuna a II-a costă 10 lei, în timp ce femeile plătesc doar 5 lei, iar copiii însoţiţi de un adult beneficiază de intrare gratuită. Galeria echipei Oţelul Galaţi beneficiază în continuare de preţul de 2 lei pentru biletul de acces în zona special rezervată, respectiv Sectorul B al Peluzei I.
Biletele vor fi puse în vânzare sâmbătă, 8 noiembrie, între orele 10:00 şi 17:00, la Casa Nr. 1 de la Liceul Auto. Duminică, 9 noiembrie, vor fi deschise toate cele patru case de bilete din jurul Stadionului Oţțelul, de la ora 10:00 până la 17:30, ora începerii partidei.

"Oţelarii" sunt încrezători în potenţialul echipei

* Formaţia gălăţeană se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, dar starea de spirit a jucătorilor şi a celor din conducere este una pozitivă * Bryan Ottenhoff a devenit „gălăţean" pentru doi ani şi jumătate

FC Oţelul se prezintă, mâine, cu optimism la startul partidei cu Astra. După ultimele meciuri, starea de spirit din vestiare este mai bună, jucătorii având mai multă încredere în ei, iar acest lucru poate duce la câştigarea a cel puţin un punct. "Am creat o familie, trebuie să arătăm acest lucru şi pe teren şi cu siguranţă vom avea şi rezultate. Adversarul şi situaţia din clasament ne obligă să fim determinaţi, să abordăm orice meci la victorie”, a declarat mijlocaşul Ciprian Milea.
Antrenorul echipei gălăţene Tibor Selymes îşi doreşte să adopte un stil propriu de joc şi să le ofere surprize adversarilor, mai ales celor de la Astra. „Să facem un meci bun şi să obţinem puncte. Jucăm cu o echipă foarte bună din campionat. Şi noi suntem o echipă care se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din ţara asta. Trebuie să ne batem cu Astra. Duminică trebuie să facem un rezultat pozitiv şi să ne apropiem de linia magică”, a declarat tehnicianul.

Publicul, al 12-lea jucător

Suporterii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la stadion, pentru a susţine echipa, care acum are nevoie de ei. „Sper să vină publicul în număr cât mai mare, pentru că avem foarte mare nevoie. Când suntem încurajaţi, echipa joacă mai bine”, le-a transmis Selymes gălăţenilor.
Pentru confruntarea de mâine, antrenorul Tibor Selymes nu se poate baza pe portarul Dragoş Plopeanu, pe mijlocaşul Alexandru Zaharia şi pe atacantul Emil Jula, accidentaţi, şi nici pe mijlocaşul Marcel Avdic, aflat în recuperare după o operaţie de apendicită.

"Casă de piatră" pentru Mişe

Un alt jucător care va lipsi „motivat” este Constantin Mişelăricu, deoarece trebuie să fie prezent la propria-i nuntă cu aleasa inimii, Mădălina. Colegii de echipă şi antrenorii i-au urat lui Mişe: „Sănătate, Casă de piatră şi o familie frumoasă”.

Altfel, ieri a fost prezentat oficial noul jucător al FC Oţelul, olandezul Bryan Ottenhoff, care a semnat pe o perioadă de doi ani şi jumătate. Acesta va purta tricoul cu numărul 3. „Imediat ce Oţelul m-a ofertat, am căutat informaţii despre echipă pe internet şi am văzut că a jucat în Liga Campionilor, iar pentru mine asta a fost de ajuns. E important ca Oţelul să rămână în prima ligă. Când am sosit la Galaţi, am avut parte de o primire foarte caldă. Îmi plac foarte mult colegii mei, toţi vorbesc engleză, ceea ce este foarte important în comunicarea pe teren”, a declarat Bryan Ottenhoff.

viata-libera.ro

Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu 1-1

Echipa Astra Giurgiu a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Oaspeţii au deschis scorul prin Alibec, în minutul 21, gazdele reuşind egalarea prin Tudorie, în minutul 87.

0-1: De Amorim a primit o minge în partea stângă, i-a pasat lui Alibec şi acesta a înscris cu latul de la 14 metri.

1-1: Stoian a preluat un balon în careul adversa, a fost blocat, dar mingea a sărit la Tudorie care a înscris cu latul de la 6 metri.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Murgoci, Leca, Cucu, D. Popescu - Karlik (Tudorie '71), Helder - Grădinaru (Brigido '55), Cernat, I. Popa (Stoian '85) - C. Cristea. Antrenor: Tibor Selymes.

Astra Giurgiu: Lung jr. - L. Rus, Oros, Ben Youssef, Joaozinho - Yahaya (Seto '80), Laban - Enache, Budescu, De Amorim - Alibec (Florescu '83). Antrenor: Oleg Protasov.

Cartonaşe galbene: Karlik '52, Tudorie '88, Murgoci '90 / Joaozinho '27, Alibec '74, Florescu '84.

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Imre Bucsi, Marius Marchidanu (asistenţi) - Florin Dan (rezervă).

Observatori: Sorin Boca, Marin Petrache.

La partida de la Galaţi au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Tibor Selymes: "Sunt bucuros că nu am pierdut"

Tehnicianul gălăţenilor Tibor Selymes consideră că formaţiei sale îi lipseşte scânteia prin care să câştige meciurile: "Sunt bucuros că nu am pierdut. Este al treilea meci consecutiv când nu pierdem, însă ne lipseşte acea scânteie care să ne aducă victoria. Am intrat timoraţi şi nu ştiu de ce. În repriza a doua am arătat cu totul altfel. Schimbările s-au dovedit a fi inspirate şi cred că în acest moment ne putem bate de la egal la egal cu oricine din campionat".

prosport.ro