Jump to content

55 de oameni de la Gospodărire Urbană rămân fără loc de muncă


Recommended Posts

55 de oameni de la Gospodărire Urbană rămân fără loc de muncă

Societatea Gospodărire Urbană SRL vrea să externalizeze serviciul propriu de pază, compus în acest moment din 55 de agenţi de securitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al societăţii, Daniela Stroia, în acest scop a fost demarată o procedură de licitaţie publică, care vizează încheierea unui contract de servicii de pază, cel mai probabil începând cu data de 15 octombrie 2014.

Aceasta a subliniat că respectivii agenţi de securitate au posibilitatea să-şi continue activitatea în cadrul firmei către care se va atribui contractul după finalizarea procedurii de licitaţie publică. Până la închiderea ediţiei, nu am reuşit să aflăm de la directorul societăţii, Eduard Grosu, acesta nerăspunzând la telefon, motivele care l-au determinat să decidă externalizarea serviciului.

Potrivit informaţiilor prezente pe site-ul societăţii, obiectul contractului este paza celor trei cimitire administrate de către Gospodărire Urbană, a bazelor de agrement, a serei, a portului de ambarcaţiuni, a talcioculu şi a sediului de pe strada George Coşbuc.

Perioadele contractuale de prestare a serviciilor scoase la licitaţie sunt pentru 15 octombrie - decembrie 2014, pentru care este estimat un cost de 207.792,00 lei, fără TVA, pentru 28.080 ore de prestare, şi ianuarie - aprilie 2015, pentru care valoarea estimată a contractului este de 319.680,00 lei, fără TVA, pentru 43.200 ore de prestare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.