Jump to content

Conferinţă pentru tinerii viitori antreprenori


dcp100168

Recommended Posts

Imagine Leadership - conferinţă pentru tinerii viitori antreprenori
AIESEC Galaţi, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, va organiza un eveniment care îşi propune să creeze un mediu propice discuţiilor pe teme precum: antreprenoriat, management și networking. Evenimentul se adresează tinerilor, cu vârste cuprinse între 18-30 de ani, care îşi doresc să investească în educaţia şi dezvoltarea lor şi să afle bazele înfiinţării unei afaceri de succes de la oameni cu experienţă. Conferinţa  va avea loc pe 25-26 octombrie 2014, la Club Arcelor Mittal, situat în Ţiglina 1, lângă Parcul „Orășelul Copiilor”.
Participanţii la acest eveniment vor avea ocazia să ia contact cu oameni din diferite domenii de activitate, care sunt uniţi de un punct comun, anume dorinţa de a crește, de a produce o schimbare şi un impact în societatea în care trăim.
Imagine Leadership este un eveniment marca AIESEC Galaţi care se află deja la a-III-a ediţie şi ca în fiecare an, aduce laolaltă tineri entuziaști şi speakeri de excepție pentru a împărtaşi experienţe profesionale, poveşti de viaţă, ce înseamnă să fii un lider adevărat, cum să-ţi conduci eficient echipa, ce este motivaţia şi cât de imporantă este aceasta.
De asemenea, vei avea ocazia să înveţi de la oameni care au pornit totul de la zero, cum să ajungi de la idee la afacere, cât și despre antreprenoriatul social și cel de business, care va fi esența conferinței.
Participarea este gratuită.
Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.aiesecgalati.ro/imagine-leadership şi să-ţi rezervi locul în sală, completând formularul de înscriere. Numărul de participanți se limitează la 160, așadar, înregistrează-te din timp!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.