Jump to content

ArcelorMittal Galaţi cumpără energie prin Tinmar Ind


dcp100168

Recommended Posts

ArcelorMittal Galaţi cumpără energie prin Tinmar Ind

Tinmar Ind, cel mai mare trader privat de energie electrică din România, deţinut de omul de afaceri din Câmpina Augustin Oancea, a semnat un contract pe un an pentru alimentarea ArcelorMittal Galaţi, al doilea cel mai mare con­sumator de energie din România, în condiţiile în care combinatul a rupt unilateral în aprilie, anul acesta, contractul de alimentare cu Nuclear­electrica, unul dintre cei mai ieftini producători de energie din România.

Reprezentanţii Tinmar Ind nu au dorit să comenteze pe baza acestei informaţii furnizate de surse din cadrul ArcelorMittal Galaţi.

Potrivit celor mai recente date, în portofoliul Tinmar Ind se mai aflau la finalul anului trecut companii precum Dacia, cel mai mare exportator al României, Kronospan sau combinatele din grupul InterAgro. Anul trecut, Tinmar Ind a încheiat cu afaceri de 387 de milioane de euro şi cu un profit net de 18,2 milioane de euro, pentru anul acesta com­pania avân­d o creş­tere bugetată a afacerilor de 25%.

zf.ro

Link to comment
Share on other sites

Vreau si eu!

Cum pot sa negociez si eu cu furnizorul de energie - sau sa-l schimb ? Suntem egali, pe aceeasi piata a energiei, nu? Puteti sa-mi spuneti va rog cum se poate face? Sa sun si eu la Tinmar SRL  si apoi sa astept sa vina la usa cu noul contract?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.