dcp100168 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ameninţări cu moartea pentru primarul Dumitru NicolaePrimarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae (PSD), a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pe toată perioada campaniei electorale pentru cel de-al doilea tur de scrutin a primit SMS-uri prin care era ameninţat cu moartea. Primarul a spus că a depus o plângere la Poliţie. "Ai văzut ce a păţit Marian Ivan? Pregăteşte-te!” sau "Pune-ţi pantalonii, pune-ţi cravata că venim să te luăm la cimitir”, au fost două dintre mesajele pe care Nicolae le-a redat, spunând că i-au fost adresate prin intermediul mesajelor scrise, pe telefonul mobil. "Eu nu vreau să avem complicaţii în oraş. Primesc astfel de ameninţări zilnic, nici nu le mai citesc, le şterg direct, aşa cum nici la telefon nu mai răspund”, a declarat primarul social-democrat, reales în funcţie după scrutinul de duminică. Cu toate că Dumitru Nicolae a declarat că a înaintat o plângere Poliţiei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, nu a confirmat acest lucru. "La Inspectoratul de Poliţie al judeţului nu a fost înregistrată o astfel de plângere”, a susţinut Cristina Tatulici.
dorian Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cei care l-au amenintat,daca l-au amenintat,cu moartea pe domnul Nicolae sunt naivi!Singurul lucru de care ii este frica este...viata! Hai sa ne traiasca tataia!!!!!!
tigeratlantic9945 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Sa nu se recurga nici la lucruri de astea...
Radu1 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Primesc astfel de ameninţări zilnic, nici nu le mai citesc, le şterg direct, aşa cum nici la telefon nu mai răspund”, Daca ar fi adevarat, ar trebui sa ne intrebam si sa se intrebe si el "cine ii trimite acele mesaje si de ce" ? Probabil Niciolae are niste aranjamente de culise pentru a se retrage si a-l lasa pe alta cineva pe tronulu de primar . Nu cred ca a fost amenintat sau daca cineva il ameninta, atunci acel cineva este dumnezeu. Omul asta a mintit toata viata si nici acum nu cred ca spune adevarul.
tigeratlantic9945 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Aceste mesaje sunt doar pentru intimidarea primarului...simpatizanti ,sustinatori,oameni care au vrut sa iasa X dar a iesit Y normal ca sunt suparati si incearca tot felul de metode pentru a intimida dusmanul.
Recommended Posts