Jump to content

Ameninţări cu moartea pentru primarul Dumitru Nicolae

Recommended Posts

Posted

Ameninţări cu moartea pentru primarul Dumitru Nicolae

Primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae (PSD), a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pe toată perioada campaniei electorale pentru cel de-al doilea tur de scrutin a primit SMS-uri prin care era ameninţat cu moartea. Primarul a spus că a depus o plângere la Poliţie. "Ai văzut ce a păţit Marian Ivan? Pregăteşte-te!” sau "Pune-ţi pantalonii, pune-ţi cravata că venim să te luăm la cimitir”, au fost două dintre mesajele pe care Nicolae le-a redat, spunând că i-au fost adresate prin intermediul mesajelor scrise, pe telefonul mobil. "Eu nu vreau să avem complicaţii în oraş. Primesc astfel de ameninţări zilnic, nici nu le mai citesc, le şterg direct, aşa cum nici la telefon nu mai răspund”, a declarat primarul social-democrat, reales în funcţie după scrutinul de duminică. Cu toate că Dumitru Nicolae a declarat că a înaintat o plângere Poliţiei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, nu a confirmat acest lucru. "La Inspectoratul de Poliţie al judeţului nu a fost înregistrată o astfel de plângere”, a susţinut Cristina Tatulici.

Posted

Cei care l-au amenintat,daca l-au amenintat,cu moartea pe domnul Nicolae sunt naivi!Singurul lucru de care ii este frica este...viata!

Hai sa ne traiasca tataia!!!!!!

Posted

Primesc astfel de ameninţări zilnic, nici nu le mai citesc, le şterg direct, aşa cum nici la telefon nu mai răspund”,

Daca ar fi adevarat, ar trebui sa ne intrebam si sa se intrebe si el "cine ii trimite acele mesaje si de ce" ?

Probabil Niciolae are niste aranjamente de culise pentru a se retrage si a-l lasa pe alta cineva pe tronulu de primar . Nu cred ca a fost amenintat sau daca cineva il ameninta, atunci acel cineva este dumnezeu. Omul asta a mintit toata viata si nici acum nu cred ca spune adevarul.

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.