Jump to content

Prins în flagrat în timp ce şantaja o tânără


dcp100168

Recommended Posts

Prins în flagrat în timp ce şantaja o tânără

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost reţinut 24 de ore de către procurori şi poliţiştii de investigaţii criminale şi acuzat de şantaj. Totul a început când o tânără a venit la Poliţia Municipiului Galaţi şi s-a plâns că, în perioada 8-12 octombrie, un tânăr de 24 ani i-a transmis mai multe mesaje telefonice prin care îi cerea diverse sume de bani sau favoruri sexuale, în caz contrar urmând să posteze pe internet un film compromiţător.

Culmea este că în timp ce tânăra era în sediul poliţiei pentru a-i fi consemnată declaraţia, a fost contactată telefonic de către tânărul respectiv. Acesta i-a cerut să se întâlnească în cursul aceleeaşi zile, solicitându-i totodată şi suma de 100 lei în schimbul distrugerii filmuleţului compromiţător.

„Poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu un procuror din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au organizat o acţiune de prindere în flagrant, ocazie cu care bărbatul a fost depistat şi imobilizat în timp ce primea de la persoana vătămată banii, ce fusese marcaţi în prealabil. Tânărul a fost condus la sediul poliţiei şi, în urma audierilor, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, urmând ca magistraţii să dispună cu privire la starea lui de libertate”, a precizat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.