Jump to content

Directorul executiv Remus Pascu pleacă de la Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Directorul executiv Remus Pascu pleacă de la Oţelul

Directorul executiv al Oţelului a renunţat la funcţia pe care o deţinea în cadrul clubului Oţelul. Omul care a condus practic gruparea gălăţeană în ultimul an şi jumătate a hotărât să se despartă de fosta campioană a României.

Remus Pascu a avut o contribuţie importantă la ultimele două dosare de licenţiere ale Oţelului. Tot fostul director executiv a înfiinţat echipa de fete, care se află în lupta pentru promovarea în primul eşalon.

Remus Pascu părăseşte cu fruntea sus clubul gălăţean, iar activitatea sa poate fi probată cu realizările pe care le-a avut. Rămâne ca Vlad Răpişcă, Ovidiu Burcă şi Cristi Munteanu să realizeze măcar performanţa obţinută de Remus Pascu şi Narcis Răducan sezonul trecut.

regionalpost.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul se desparte de doi oameni din conducere

Oţelul a emis un comunicat de presă prin care anunţă că a încetat colaborarea cu directoul executiv şi cu şeful departamentului de scouting. „FC Oţelul Galaţi anunţă încetarea mandatului domnului Remus Pascu, Director Executiv. Atribuţiile deţinute până acum de domnia sa au fost preluate de domnul Vlad Răpişcă, Administrator Special. Totodată, Clubul nostru a încheiat colaborarea cu domnul Andrei Rusu, şeful Departamentului de Scouting.”

Condurea clubului este asigurată acum de Vlad Răpişcă, administrator special, Cristian Munteanu, team manger şi de Ovidiu Burcă, manager sportiv.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.