Jump to content

Incendii în lanţ provocate de oamenii străzii


dcp100168

Recommended Posts

Incendii în lanţ provocate de oamenii străzii

A fost o noapte agitată pentru pompierii gălăţeni. O serie de incendii la ghenele de gunoi aflate în diferite zone ale oraşului le-au dat salvatorilor bătăi de cap. Aceştia spun că este vorba despre o acţiune intenţionată, iar poliţia urmează să îi găsească pe cei care se fac vinovaţi de producerea multiplelor incendii.

Mai multe apeluri la 112 au anunţat noaptea trecută o serie de incendii la ghenele de gunoi. Flăcările au izbucnit pe străzile Ionel Fernic, George Coşbuc, Regiment 11 Siret, Constructorilor şi în apropierea Şcolii numărul 2.

„În timpul nopţii, dispeceratul ISU Galaţi a fost anunţat despre izbucnirea simultană a mai multor incendii în mai multe locaţii din oraş. S-au deplasat forţe de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, incendiul se manifesta în cinci zone din oraş, la nouă pubele de gunoi. La una dintre locaţii, o maşină aflată în apropiere a ars în proporţie de 90 la sută. Incendiile au fost localizate şi lichidate în limitele găsite. Cauza probabilă a declanşării acestor incendii acţiunea intenţionată”, spune maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Autoturismul era dispus în apropierea zonei de depozitare a gunoiului, astfel încât a fost afectat în proporţie de 90% de incendiul generat la pubela de gunoi.

Cazul a fost preluat de poliţiştii gălăţeni, care vor identifica piromanii ce au creat prejudiciu comunităţii locale.

adevarul.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.