Jump to content

Mihai Leca va semna cu Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Mihai Leca va semna cu Oţelul

Conducerea Oţelului a anunţat că jucătorul Mihai Leca, aflat în probe la clubul gălăţean, a dat satisfacţie şi va fi păstrat în lot. El va semna în cel mai scurt timp un contract cu formaţia roş-alb-albastră, dar cu siguranţă nu va avea drept de joc sâmbătă la meciul cu Viitorul Constanţa.

Mihai Daniel Leca a evoluat ultima oară pentru Concordia Chiajna, dar este liber din vară. El a marcat deja un gol superb în jocul de verificare cu cei din Măcin, aflându-se în probe la Oţelul de mai multe zile.
Leca (22 de ani) este un fundaş central masiv, de 1.92m, care poate acoperi şi postul de mijlocaş defensiv la nevoie. El şi-a început cariera la Concordia Chiajna, singura echipă pentru care a evoluat la profesionişti. În anul în care Oţelul lua campionatul, Leca abia era promovat la echipa mare, debutând în Liga a II-a la un meci cu CS Otopeni, în care a evoluat doar 15 minute. În acelaşi an, formaţia ilfoveană a promovat, iar Leca a devenit om de bază la Chiajna cu 59 de partide (58 ca titular!) în ultimele două sezoane de Liga I, timp în care a marcat şi un gol pe terenul Mediaşului. De remarcat este şi faptul că în această perioadă a strâns şi 7 meciuri la naţionala de tineret a României! Fotbalistul cotat la 500.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt este liber din vară, când s-a despărţit de Concordia Chiajna, fiindu-i reziliat contractul, deoarece a fost prins la mijloc în scandalul antrenorilor Şumudică şi Chirilă.

Cristi Munteanu: ,,Leca va semna cu noi. El este un jucător foarte interesant pe care noi l-am urmărit atent. Este component al naţionalei de tineret şi poate evolua pe mai multe posturi. Nu puteam scăpa ocazia să îl transferăm. Din păcate, nu vom putea să-l folosim în partida cu Viitorul. Trebuie să se mai pregătească alături de noi şi probabil că la meciul cu Gaz Metan va juca."

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.