Jump to content

Cultură de cannabis descoperită la Suceveni


dcp100168

Recommended Posts

Cultură de cannabis descoperită la Suceveni

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galați și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au anihilat activitatea infracțională a unei persoane implicate în traficul de droguri de risc.

Autoritățile judiciare au efectuat o percheziție la domiciliul unei femei de 31 de ani, din localitatea Suceveni, județul Galați, fiind descoperită o cultură outdoor de cannabis, disimulată într-o cultură de viță-de-vie. Cantitatea totală de droguri depistată este de 3,5 kg de cannabis.

Din probele administrate în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că femeia a plantat cele zece plante de cânepă, din care recoltase deja una.

Procurorii DIICOT – ST Galați au dispus reținerea inculpatei pentru 24 de ore și au solicitat Tribunalului Galați arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea DIICOT și a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă.

juridice.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Plantaţie de cannabis descoperită într-o vie! Poliţiştii au confiscat droguri de peste 150.000 de lei

Afacerile cu stupefiante au rupt barierele marilor oraşe şi se dezvoltă, încet-încet, în mediul rural, printre culturile legale. La adăpostul unei plantaţii de viţă de vie, unde nimeni nu ar fi bănuit să facă vreo verificare, o femeie de 31 de ani din Suceveni a plantat zece fire de cânepă. Printre butuci, plantele au crescut destul de mult cât să promită câştiguri frumuşele pentru stăpână, numai că "mirosul" afacerii a ajuns la nasul poliţiştilor.

Ofiţerii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT au făcut o vizită zilele trecute în via Mariei Beatrice Liteanu şi au găsit nouă plante de cânepă, cea de-a zecea fiind deja recoltată, de probă.

"Cantitatea totală depistată a fost de 3,5 kg cannabis, valoarea de piaţă a acesteia fiind de aproximativ 150.000 lei", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Proprietara plantaţiei a fost reţinută pe loc, ea fiind prezentată Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au admis cererea procurorilor DIICOT şi au emis pe numele femeii un mandat de arestare pe 30 de zile pentru trafic de droguri de risc.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.