Jump to content

S-a spânzurat după ce şi-a violat mama


dcp100168

Recommended Posts

S-a spânzurat după ce şi-a violat mama

Incest, viol şi sinucidere. Sunt ingredientele unei drame care a avut loc în localitatea Moscu unde un bărbat în vârstă de 27 de ani şi-a bătut joc de propria mamă, o femeie în vârstă de 56 de ani. Tânărul şi-a violat mama la sfârşitul săptămânii, pe data de 17 octombrie. Imediat fapta a fost cunoscută în micul sat, mai ales după ce s-a făcut ancheta iar mama bărbatului a ajuns la Serviciul de Medicină Legală din Galaţi, unde s-a şi confirmat violul. A doua zi, violatorul se omora. Poliţiştii au confirmat că bărbatul şi-a violat mama şi apoi s-a sinucis.
„Femeia a transportată la Serviciul de Medicină Legală unde s-a pus în evidenţă că a fost agresată sexual. În ceea ce priveşte moartea fiului, acesteia nu există alte suspiciuni, ci e vorba de suicid”, a declarat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac în curtea casei părinteşti unde de altfel a şi comis fapta . O ambulanţă a intervenit la faţa locului dar era prea târziu. „ Am fost solicitaţi în localitatea Moscu pentru un tânăr care se spânzurase. Din păcate, era prea târziu nu s-a mai putut face decât constatarea decesului ”, a declarat dr. Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.