Jump to content

Gălăţean ucis de un mal de pământ la Braşov


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gălăţean ucis de un mal de pământ la Braşov

Cadavrul unui bărbat prins, marţi dimineaţă, sub un mal de pământ care s-a surpat peste el, la o groapă de gunoi din cartierul braşovean Triaj a fost scos de către pompieri după nouă ore de căutări, informează Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, comisarul șef Liviu Naghi, a declarat că bărbatul de 30 ani era originar din Galați, iar marți era prima lui zi de muncă la groapa de gunoi de pe strada Timiş Triaj. Cadavrul bărbatului a fost găsit marţi după-amiază, în jurul orei 17.00, după aproximativ nouă ore de căutări.
Iniţial, nu se ştia cu certitudine dacă bărbatul se afla într-adevăr prins sub malul de pământ deoarece nimeni nu l-a văzut în clipa în care acesta s-a surpat.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja, pompierii au fost alertaţi, marţi în jurul orei 08.00, prin serviciul de urgenţă 112, despre dispariţia unui bărbat de 30 de ani, după ce un mal de pământ s-a surpat peste un utilaj. Sfreja a precizat că nu se cunoştea dacă persoana respectivă a fost prinsă sub malul de pământ, ci doar s-a constatat absenţa acesteia. "Malul s-a surpat peste un utilaj şi se presupune că persoana respectivă se afla în zonă. A fost sunat, dar nu a răspuns la telefon", declarat reprezentantul ISU Braşov.

b1.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.