Jump to content

Două femei din Tecuci, găsite moarte în casă


dcp100168

Recommended Posts

Două femei din Tecuci, găsite moarte în casă

Două femei, de 58 şi 92 de ani, au fost găsite fără viaţă, în această dimineaţă, într-o locuinţă din municipiul Tecuci. Sinistra descoperire a fost făcută chiar de către soţul femeii mai tinere.

Îngrijorat de faptul că nevasta sa nu venise acasă la timp şi că nu răspundea nici la telefon, bărbatul a mers la domiciliul bătrânei pe care soţia sa o îngrijea. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să sune la 112. Din nefericire, echipajul medical de pe ambulanţa trimisă la faţa locului nu a mai putut decât să constate decesul tecucencelor.

"Cel mai probabil, este vorba de o intoxicaţie cu monoxid de carbon, gaz provenit de la o instalaţie de încălzire", a declarat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Galaţi.

Trupurile neînsufleţite au fost preluate de o maşină a Serviciului de Medicină Legală. Angajaţii acestei instituţii urmează să stabilească şi cauza exactă a deceselor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.