Jump to content

Bursă a locurilor de muncă în confecţii


dcp100168

Recommended Posts

Bursă a locurilor de muncă în confecţii

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi organizează vineri, începând cu ora 9.00, “Bursa locurilor de muncă în domeniul confecţiilor textile”.

Evenimentul, organizat la solicitarea angajatorilor, care oferă peste 400 de locuri de muncă, va avea loc la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi din str. Domnească nr. 191 şi urmăreşte reunirea laolaltă a angajatorilor din domeniul confecţiilor textile şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în speranţa corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă din acest domeniu, pentru combaterea şomajului.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Comunicat de presă
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati a organizat, vineri 24 octombrie 2014, “Bursa locurilor de munca in domeniul confectiilor textile”. La eveniment au participat un numar de 7 angajatori din cei 13 contactati. Acestia au oferit 422 locuri de munca (confectioner asamblor articole din textile, confectioner, prelucrator in industria textila, muncitor necalificat in industria confectiilor, ucenic pentru industria confectiilor, s.a.).
Dintre cele 72 persoane participante la Bursa au fost selectate in vederea angajarii un numar de 17 persoane.
AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ GALAŢI

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.