Jump to content

Copacii doborâţi de vânt au făcut praf trei maşini


dcp100168

Recommended Posts

Copacii doborâţi de vânt au făcut praf trei maşini

Proprietarii a trei autoturisme parcate lângă blocul A1 din Ţiglina 1 au avut parte de o surpriză neplăcută vineri dimineaţă după ce şi-au găsit maşinile făcute praf de un plop uriaş. Copacul, înalt de circa 15 metri, s-a rupt de la jumătate şi a prins sub greutatea lui autoturismele care fuseseră parcate la o distanţă destul de mare de el. Niciunul dintre stăpânii maşinilor nu se aşteptase la o aşa nenorocire, mai ales că, susţin ei, avuseseră grijă să parcheze într-un loc în care nu era nici un pom care s-ar fi putut rupe. „Am parcat-o aici pentru că nu e nici un copac. Nu m-am aşteptat ca plopul acela să se rupă. Intenţionat nu mi-am lăsat maşina acolo, mai aproape, deşi eu stau la blocul A2, pentru că au mai căzut crengi din el, dar să se rupă trunchiul cu totul, nu credeam. Cred că va trebui să îmi repar maşina singur, pentru că nu am CASCO şi la cât de repede dă Primăria banii, mai bine mă lipsesc”, ne-a spus Iulian Floroiu, proprietarul unui Logan făcut praf de copacul rup.

În aceeaşi situaţie, de a nu putea obţine despăgubiri prin asigurări, este şi Nicuşor Darie, proprietarul unui Volkswagen Passat, ce se afla parcat alături de Logan şi care a fost de asemenea strivit de plop.
„Pe la 5.50 am auzit un zgomot groaznic. Când am ieşit, mi-am văzut maşina sub copac. Mai rău de atâta nu se poate, cred că e daună totală. Nu cred că mai am ce să mai fac”, ne-a spus resemnat gălăţeanul.
Surprins de crengile plopului uriaş a fost şi un autoturism Fiat, parcat la câţiva metri de cele două maşini, dar care a avut mai puţin de suferit.
Angajaţii ADP au ajuns la faţa locului şi au tăiat crengile şi trunchiul pomului doborât de furtună.

Copac căzut şi în Micro 39

Un incident similar s-a petrecut şi în faţa unui bloc din Micro 39, în apropierea pieţei. Un arbore înalt s-a rupt de la bază şi a căzut în parcarea plină de maşini. Din fericire, trunchiul nu s-a prăbuşit peste vreun autoturism, ci a aterizat fix între o Skoda şi un Hyundai, provocându-le doar câteva zgarieturi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.