Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. Am o catea husky de 6 luni. Acum o saptamana a facut indigestie. Medicul i a facut un antivomitiv, un antibiotic si ceva pt durere. Acasa mi a dat un sirop de recuperare si un praf pt stomac. Si a mai revenit, dar acum iar ii este rau.Vomita galben, este apatica si doarme mereu.Am dus o iar si a zis k are gaze in intestin si ca o doare ficatul. I a facut o injectie pt durere si i a prescris espumisan pastile si no spa de 2 ori pe zi. Si sirop metroclopramid si o pastila pentru deparazitare. Ieri dupa injectie a fost bine, dar azi ii este rau si a vomitat dupa ce i am dat pastilele. Mentionez ca are temperatura normala 38 de grade si scaun solid dar galben. Ce pot sa fac? Ar putea ca parazitii sa fie cauza? In cat timp si ar face efect tratamentul daca este eficient (mi l a prescris pentru 3 zile)

Posted

Nu ma pot pronunta asupra tratamentului. Dar daca nu da rezultate, de ce nu incerci alt doctor? Daca vrei, foloseste mesageria privata si poate pot sa-ti recomand pe cineva.