Jump to content

Gălăţeancă găsită moartă în casă, posibil din cauza frigului


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţeancă găsită moartă în casă, posibil din cauza frigului

O bătrână de 84 de ani a fost găsită fără viaţă în propria casă. Îngrijoraţi de faptul că nu o mai văzuseră de două zile, vecinii au forţat miercuri dimineaţă uşa apartamentului din blocul P12 (Faleză - n.r.) şi au descoperit cadavrul femeii. Oamenii din bloc sunt convinşi că decesul a fost cauzat de temperaturile scăzute din timpul nopţilor trecute.
"Asociaţia 101, al cărei administrator sunt, nu mai are datorii către Apaterm sau către alţi furnizori de servicii de cel puţin zece ani. Cu toate acestea, nu am primit deloc căldură luna aceasta. Aici locuiesc mulţi oameni în vârstă care sunt mai sensibili la frig. Nu se poate aşa ceva!", ne-a spus Florin Chertic, administratorul asociaţiei.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al SC Apaterm SA Galaţi, Mihai Costache, ne-a confirmat faptul că Asociaţia 101 este una dintre asociaţiile gălăţene fără datorii către furnizorul de agent termic. "Cu toate acestea, la Apaterm nu am primit nicio solicitare scrisă din partea Asociaţiei 101, în care să ni se solicite livrarea de agent termic", ne-a declarat Mihai Costache.

Din spusele oamenilor, femeia nu avea copii sau alte rude care să o viziteze. Cadavrul a fost ridicat de angajaţii Serviciului de Medicină Legală Galaţi, care urmează să stabilească cauza exactă a decesului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Costache (altfel simpatic atunci cand facea o emisiune pe la un tv local) minte cu nesimtire cand sustine ca asociatia nu a solicitat furnizarea de agent termic. Minciuna e prin omisiune. Nu o fi solicitat in mod expres, dar: exista o lege (cunoscuta si de cei de la Apaterm dar si de cei de la procuratura) care obliga furnizorul de caldura (agent termic, wtf) sa-l furnizeze (pe agentul asta mai mult acoperit in Galati) in mod automat, obligatoriu si fara nicio solicitare, atunci cand temperatura, timp de trei zile consecutiv, scade sub 10 grade (Celsius, sa nu avem vorbe). Deci, bajetii de la Apaterm plus ceva agatati de prin alte institutii sunt buni de o acuzatie de omor, daca se va stabili ca femeia o murit de frig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.