Jump to content

Recrutări de asistenţi medicali la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Recrutări de asistenţi medicali la Galaţi

Asistenţii medicali gălăţeni pot participa gratuit luni, 3 noiembrie, la Conferinţa "Dezvoltarea Carierei de Asistent Medical în Comunitatea Europeană. Organizat de o companie de profil în domeniul recrutărilor de personal medical din România pentru ţările din vestul Europei, evenimentul va avea loc la Hotelul "Viva Club", începând cu ora 17,00. Pentru a vă înscrie trebuie să sunaţi la numărul de telefon 0314.254.364.

Specialiştii aduşi la întâlnire le vor explica participanţilor cum pot obţine dreptul de liberă practică într-un stat membru UE, care este nivelul de cunoştinţe lingvistice dorit de angajatori, cât de uşor se poate obţine un interviu de angajare, care sunt costurile procesului de recrutare şi cum se poate obţine dreptul de muncă în ţara de destinaţie. Pentru a exemplifica detaliile teoretice, în cadrul conferinţei va fi prezentat şi un studiu de caz aplicat pe Marea Britanie şi Germania. Conferinţe similare au avut sau vor mai avea loc în alte nouă oraşe din România.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.