Jump to content

Poliţiştii au prins un hoţ de bijuterii, dar nu găsesc victima


dcp100168

Recommended Posts

Poliţiştii au prins un hoţ de bijuterii, dar nu găsesc victima

În dimineaţa zilei de 26 septembrie a.c., în jurul orei 9.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 a observat un gălăţean care alerga dinspre strada Roşiori către strada Brăilei. Bărbatul în cauză a fost interpelată de către poliţişti, legitimat şi condus la sediul secţiei. Cu ocazia controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra gălăţeanului de 36 ani, mai multe bijuterii, despre care acesta a declarat că le-a sustras, în urmă cu puţin timp, de la o femeie care se deplasa pe trotuarul aferent străzii Alexandru Lăpuşneanu, din municipiul Galaţi.

„Cercetările au fost preluate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi care au stabilit că tânărul mai este bănuit de comiterea a încă două fapte similare, comise în zilele de 24 şi 25 septembrie a.c. când, prin smulgere a deposedat două femei de bijuteriile pe care le purtau la gât, creând un prejudiciu de aproximativ 1.700 lei”, a declarat cms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt în cadrul I.P.J. Galaţi.

În baza probelor administrate bărbatul a fost arestat preventiv de magistraţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Persoana care a fost victima acestui bărbat în dimineaţa zilei de 26 septembrie a.c., nu a fost încă identificată. Pe această cale, rugăm partea vătămată să se prezinte la cea mai apropiată secţie de poliţie în vederea demarării procedurilor de recuperare a bunurilor.

adevarul.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.