Jump to content

Galaţiul rămâne fără apă caldă

Recommended Posts

Posted

Revizia la termoficare ii lasa pe galateni fara apa calda

Locuitorii municipiului vor fi afectati si in cursul acestei veri de programul de revizii si reparatii ale sistemului de termoficare, ceea ce inseamna intreruperea furnizarii apei calde. Ca si in anii precedenti, reviziile vor fi facute etapizat, astfel incat sistarea alimentarii cu agent termic sa se faca in anumite zone din oras, urmand ca in perioada 4-29 august toti locuitori municipiului sa ramana fara apa calda. Cei care vor resimti din plin lipsa apei calde sunt locuitorii din cartierul Dunarea, unde furnizarea este sistata in perioada 17-27 iunie. In perioada 30 iunie-11 iulie va fi oprita furnizarea apei calde in cartierele Tiglina 1, Tiglina 2, Tiglina 3 si Tiglina 4, urmand ca in perioada 14 iulie-25 iulie apa calda sa fie sistata in cartierele Micro 38, Micro 39, Micro 40, Micro 13B si zona strazii Domneasca. In perioada 4-29 august va fi intrerupta furnizarea apei calde in tot orasul.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=2

• 2 weeks later...
Posted

Tiglina, fara apa calda

Incepand de pe 30 iunie si pana pe data de 11 iulie locuitorii cartierelor Tiglina 1, Tiglina 2, Tiglina 3 si Tiglina 4 nu vor avea apa calda, ca urmare a efectuarii de catre Electrocentrale a lucrarilor de revizii si reparatii la retelele de termoficare. Aceasta este a doua etapa a programului de revizii efectuate in fiecare vara, prima terminandu-se recent, cand au fost afectati locuitorii cartierului “Dunarea”, care nu au avut apa calda in perioada 17-27 iunie.

Ultimii care nu vor avea apa calda vor fi locuitorii din Micro 38, Micro 39, Micro 40 si Micro 13, din cauza lucrarilor care vor fi executate in perioada 14-25 iulie. Dupa finalizarea programului etapizat de reparatii si revizii efectuat in perioada 17 iunie - 25 iulie, incepand cu data de 4 august si pana pe data de 29 august va fi sistata furnizarea apei calde in tot orasul, cand se vor efectua lucrari de revizii si reparatii la intreaga retea de termoficare.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=2

Posted

Bine c-am reusit sa-mi pun centrala! Chiar daca de azi se mai scumpesc inca o data gazele...

Despre peripetiile, nervii si toate celelalte probleme care au insotit aceasta lucrare (montarea centralei) poate intr-un alt topic.

Posted

corect Mikka... eu inca nu mi-am pus centrala insa am boiler de anul trecut... si e super, cred ca am facut cea mai buna investitie :)

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.