Jump to content

Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi 0-0


dcp100168
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

“La Cluj vrem maximum de puncte!”

Oţelul a obţinut prima victorie în campionat cu antrenorul Tibor Selymes la timonă, învingând pentru prima oară în deplasare în acest sezon. A fost 1-0 pe terenul Ceahlăului din Piatra Neamţ, dar echipa noastră ar fi putut să se impună mult mai clar având în vedere numărul de ocazii avute.
Succesul i-a dat curaj tehnicianului Selymes care a afirmat că el nu-şi vede propria formaţie ca pe o candidată clară la retrogradare, ci este de părere că Oţelul se va salva până la urmă. Pentru a reuşi acest lucru, tehnicianul este conştient că are nevoie de 3 puncte şi la meciul cu Universitatea Cluj.

Tibor Selymes: “Aveam nevoie de această victorie, a fost cel mai important meci al nostru, acum nu mai suntem pe ultimul loc. Urmează două meciuri în care vrem puncte. Pe noi toată lumea ne vede candidată la retrogradare, dar eu nu văd așa. Eu ştiu ce jucători am şi cum muncim! Sunt convins că aceşti băieţi ne vor ajuta să trecem peste linie. Am încredere că ne vom salva. La Cluj vrem maximum de puncte!”

Florin Marin (antrenor Ceahlăul Piatra Neamţ): “Am făcut o partidă slabă, Oţelul ne-a fost superioară, am dovadă de pasivitate, iar cu o asemenea atitudine nu ai cum să câştigi. Oţelul e o echipă în ascensiune, au făcut un joc bun, au câştigat meritat. Ne-au lipsit 6 jucători de bază, am suferit din punct de vedere al omogenităţii şi al relaţiilor de joc. Suntem într-o situaţie grea. Nu ne-am creat nimic, am construit lent, le-am dat posibilitatea să se organizeze.”

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Încă o absenţă la Oţelul pentru meciul cu „U” Cluj

Antrenorul Tibor Selymeş are probleme de lot pentru partida de la Cluj, de sâmbătă, din cadrul penultimei etape a turului de campionat. Dacă Zaharia, Avdic şi Plopeanu sunt accidentaţi de mai mult timp şi absentează din această cauză, lista indisponibililor pentru jocul cu „U” Cluj s-a mărit. Titular în ultima lună pe postul de fundaş dreapta, Lucian Murgoci a încasat cel de-al şaptelea cartonaş galben din acest sezon şi este suspendat pentru partida de sâmbătă. Astfel, pentru postul de fundaş dreapta, Selymeş îi are ca soluţii pe Ciprian Milea şi Samoel Cojoc, primul dintre ei fiind favorit să înceapă partida ca titular.

De altel, antrenorul Tibor Selymeş a spus de spre partida pe care Oţelul o va disputa pe terenul celor de la „U” Cluj, că e nevoie de cel puţin un punct pentru a menţine seria rezultatelor bune din ultima vreme. „Ştiu ce am muncit, cât au tras băieţii la antrenamente. O să se teamă celelalte echipe de noi. La Cluj e meci foarte greu, sunt în situaţie grea şi ei. Mergem să câştigăm, suntem pregătiţi, trebuie să fim un pic mai concentraţi şi să avem o posesie mai bună ca la Piatra Neamţ. E un meci de 6 puncte la Cluj! Dacă nu câştigăm, egalul ne menţine măcar la aceeaşi distanţă. Noi mergem la victorie! Mă bucur că n-am luat gol la Piatra Neamţ şi că avem ocazii. Cu patru puncte din cele două meciuri care urmează eu aş fi mulţumit”, a spus Selymeş.

presagalatibraila.com
Link to comment
Share on other sites

Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi 0-0

Formaţia Universitatea Cluj a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Oţelul Galaţi, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Universitatea Cluj: Panagopoulos - Jovanovici, Skvorc, Ninu, Muşat - Cristocea (Bucşă '82), Raul Costin - Lemnaru, Stojanovici (Ceppelini '73), Mengolo (Morar '85) - Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Milea, Leca, Mişelăricu, Dan Popescu - Helder, Karlik (Cucu '46) - Grădinaru, Cernat (Miron '63), Popa (Jula '34) - Cristea. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonaşe galbene: Stojanovici '20, Gravenberch '48, Raul Costin '83 / Karlik '40, Cristea '73, Mişelăricu '74, Dan Popescu '88, Hotoboc '86

Arbitri: Andrei Chivulete - Sebastian Gheorghe, Mihai Marius Marica - Paul Unimatan

Observatori: Nicolae Grigorescu, Eduard Alexandru

Link to comment
Share on other sites

Oţelul, la a cincea partidă consecutivă fără înfrângere

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Cluj, în etapa a 16-a a Ligii I, penultima a turului. Astfel, Oţelul a ajuns la a cincea partidă consecutivă fără înfrângere.
Meciul a fost serios influențat de starea deplorabilă a gazonului de pe "Cluj Arena", cu un drenaj inadmisibil de prost în condiţiile unui stadion relativ nou. Au fost zone în care terenul a fost plin de apă, situaţie care a anulat aproape în totalitate unul din atuurile Oţelului, tehnicitatea căpitanului Florin Cernat. A ieşit un meci de mare uzură fizică, cu gazdele irosind două ocazii uriaşe de gol în prima repriză, prima blocată de ieşirea inspirată a portarului Hotoboc (min. 17') în situaţie de unu la unu cu atacantul Universităţii, iar peste câteva zeci de secunde Milea s-a aruncat în faţa şutului, deviind salvator la execuţia lui Mengolo, care altfel ar fi intrat în poartă.
Antrenorul Oţelului a mutat repede, încercând să se adapteze la starea terenului cu introducerea lui Jula şi apoi a lui Stelian Cucu. În partea a doua a partidei, Oţelul a avut ocazia meciului, centrarea lui Tavares pe contraatac fiind reluată de Jula (min. 67) în bara transversală! Partida s-a terminat fără gol marcat, a cincea la rând fără înfrângere pentru echipa gălăţeană, care s-a apropiat la numai trei puncte de prima poziţie de pe care se evită retrogradarea, în condiţiile în care Oţelul vine după două deplasări consecutive şi înaintea ultimelor două jocuri avea un ecart de şapte puncte faţă de poziţia menţionată. Diferență de patru puncte recuperată în două deplasări.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

“A fost un teren foarte greu şi nu am reuşit să ne impunem jocul”

Oţelul a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, iar antrenorul Tibor Selymes era mulţumit la final de rezultatul de 0-0 scos la Cluj. Tehnicianul a explicat că a trebuit să ia măsuri raţionale şi să bage în teren oameni de forţă precum Jula sau Cucu şi să scoată fotbalişti tehnici precum Cernat sau Popa, deoarece terenul impracticabil impunea acest lucru, gazonul făcând imposibil jocul la firul ierbii.

De altfel, este chiar ruşinos ca o formaţie precum Universitatea, cu un stadion de 5 stele, să aibă o asemenea suprafaţă de joc, una dintre cele mai proaste din Liga I!
De partea cealaltă, antrenorul George Ogăraru se află într-un moment delicat, toţi fanii clujenilor prezenţi la meci, cerându-i demisia.

Tibor Selymes: „Pentru noi orice punct este important. Am venit să nu pierdem şi am reuşit. A fost un teren foarte greu şi nu am reuşit să ne impunem jocul. Băieţii au avut o atitudine exemplară şi cu puţin noroc puteam să şi câştigăm. E mai bun un meci nul decât să pierzi în faţa unei contracandidate la retrogradare. Terenul foarte dificil şi condiţiile grele m-au determinat să-l trimit în teren pe Jula. Aveam nevoie de un atacant cu gabarit, care să se poată bate cu fundaşii. Până la urmă s-a adeverit o schimbare inspirată.”

George Ogăraru (antrenor Universitatea Cluj): „Nu ne mulţumeşte acest punct, era foarte important să câştigăm, dar în condiţiile date cred că am făcut tot posibilul să ne apropiem victoria. Ne-am creat multe şanse, nu a fost un meci frumos, dar apa băltea pe teren şi nu se putea juca altfel. Am încercat să punem mingea jos şi am finalizat unele acţiuni, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Nu mă aşteptam să fie chiar aşa terenul. Este foarte frustrant că nu vin rezultatele, pentru că echipa a început să joace şi să arate un nivel bun, dar nu am nimic să le reproşez băieţilor pentru implicare şi dăruire. Suntem singura echipă care are nenumărate ocazii şi nu reuşeşte să marcheze. Astăzi chiar nu am înţeles supărarea suporterilor, am dominat adversarul din ultimul până în ultimul minut şi nu pot înţelege nemulţumirea lor.”

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.