Jump to content

Gălăţeanca Daniela Negoiţă (Yoyo) şi-a lansat primul videoclip


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţeanca Daniela Negoiţă (Yoyo) şi-a lansat primul videoclip

"Înştiinţări de plată, rate şi somaţii/ Le pot citi în ochii bătrânilor din staţii/ Şi familia-i unită doar de griji şi de nevoi/ cum să-i ajute pe alţii când trăiesc în noroi/ La anii mei văd feţe reci, zâmbete seci/ oare ce-o să vad pe la 30?”. Aşa sună versurile dure pe care gălăţeanca Daniela Negoiţă le rosteşte în ritm de rapp în primul videoclip din cariera ei artistică - „Mă sting”, piesă în care face un featuring cu Dianna Rotaru, o cunoscută artistă din Republica Moldova.

Daniela, pe numele ei de scenă Yoyo, ales special pentru a reflecta personalitatea ei energică, s-a impus ca prima rapperiţă din istoria „Next Star”, concursul muzical de la Antena 1. După cum aţi mai putut citi în ziarul nostru, Daniela a făcut furori cu piesa ”Swagger Jagger” a lui Cher Lloid, pe care a interpretat-o excepţional şi a ajuns în finala competiţiei „Next Star” din sezonul trecut. Mai mult, a fost invitată să cânte în prima ediţie a noului sezon aflat în derulare la Antena 1.

Primul ei videoclip, filmat la Buftea, este confirmarea că Yoyo nu mai este doar finalistă „Next Star”, ci un adevărat star, la numai 13 ani. De vină pentru toate sunt nu numai vocea şi talentul tinerei artiste, ci şi profesorii de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, unde este elevă, dar şi Andreea Ignat, instructoarea ei de la ansamblul „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

viata-libera.ro

 


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.