Jump to content

Oţelul a adus un fundaş central din Olanda

Recommended Posts

Posted

Oţelul a adus un fundaş central din Olanda

FC Oţelul a reuşit să bată palma cu un nou fundaş central venit tocmai din Olanda, pentru a-şi rezolva problemele din defensivă. Miercuri este aşteptat să semneze Bryan Ottenhoff, un fundaş central olandez, în vârstă de 23 de ani, care a jucat ultima oară în liga secundă olandeză la Almere. Ottenhoff este şcolit la grupele de copii şi juniori de la Ajax Amsterdam, actuala campioană a Olandei.

Oţelul are mari probleme în defensivă în acest sezon, având 21 de goluri încasate în 13 partide. Ottenhoff nu e singurul fundaş central sosit în ultima perioadă, după ce a fost legitimat şi Mihai Leca, în urmă cu trei săptămâni. De asemenea, Oţelul a mai avut un fundaş central de origine franceză, în probe, dar care n-a convins. În cele din urmă, s-a apelat la soluţia cu Bryan Ottenhoff, care va fi legitimat până la meciul următor, cu Astra, dar are şanse mici să prindă lotul de la partida de duminică.

presagalatibraila.com

Posted

Olandezul Ottenhoff a semnat cu Oţelul

Fundaşul central Bryan Ottenhoff (23 de ani) a semnat ieri cu Oţelul un contract pe o perioadă de doi ani şi jumătate. Format la academia celor de la Ajax, Ottenhoff a venit din postura de jucător liber, după ce i-a expirat acordul cu gruparea olandeză de ligă secundă Almere.

viata-libera.ro

• 3 weeks later...
Posted

Ottenhoff mai are de aşteptat până la debut

Evoluţiile bune ale fundaşilor centrali din ultimele partide, plus faptul că e cel mai nou apărător din lot, duc la amânarea debutului pentru Bryan Ottenhoff. Fundaşul central olandez a sosit la Oţelul la începutul lunii şi mai are nevoie de timp pentru a ajunge aproape de potenţialul său maxim, după cum a afirmat chiar antrenorul său.
"El nu a jucat o perioadă mai lungă. E greu acum să îl bag direct în echipă, dar uşor-uşor va reveni la o formă mai bună şi va juca. Dar deocamdată încă nu este pregătit la valoarea lui maximă", a spus Selymeş.
Fundaşul olandez a spus că el e apt de joc şi poate intra oricând antrenorul va avea nevoie de serviciile sale. „Eu mă pregătesc cu echipa, oricând e nevoie de mine pot intra să joc. Am avut o perioadă în care am jucat mai puţin, dar sper să intru cât mai repede în cea mai bună formă”, a spus Ottenhoff.
Olandezul n-a fost folosit de Selymeş nici măcar în amicalul cu Petrolul din urmă cu două săptămâni, astfel că-s şanse mici ca Ottenhoff să prindă lotul pentru meciul cu „U” Cluj, în condiţiile în care Mişelăricu, Leca şi Cucu sunt valizi.

presagalatibraila.com