Jump to content

Gălăţeanul Iulian Damaschin - cel mai bun model din lume


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţeanul Iulian Damaschin - cel mai bun model din lume

Iulian Damaschin, un gălăţean în vârstă de 28 de ani, originar din oraşul Târgu Bujor, a participat, luna trecută, la concursul de frumuseţe „International best male and female model world”, desfăşurat în Spania. Timp de aproape două săptămâni, tânărul a participat la mai multe acţiuni desfăşurate în cadrul competiţiei: a participat la Fashion Week „Costa Blanca”, a defilat în mai multe centre comerciale, pe plaja Albir din Benidorm, dar şi în spaţiul rezervat României, unde a promovat cele mai importante tradiţii şi cele mai cunoscut mâncăruri româneşti.

A cucerit juriul imediat

„În seara de gală, am participat la trei probe: prezentarea costumului naţional, defilare în lenjerie intimă şi în costum de seară, elegant. Am avut ceva emoţii, dar mereu am fost încrezător în mine”, ne-a spus Iulian. După deliberarea juriului, din cei 15 adversari din diferite ţări din America Latină şi Europa, gălăţeanul a fost desemnat cel mai bun model din lume, primul premiu internaţional din cariera sa. „A fost o experienţă extraordinară pentru mine, am cunoscut oameni din diferite zone ale lumii. Ne-am împrietenit, am avut diverse activităţi de cunoaştere, de socializare, am participat la ore de catwalk”, povesteşte modelul.

După succesul avut în Spania, un membru al juriului i-a propus tânărului din Galaţi să reprezinte România şi la concursul „Men Universal Model 2015”, ce va avea loc în luna iunie 2015, la Punta Cana (Republica Dominicană). Iulian Damaschin a acceptat pe loc şi, spune el, este încrezător că şi acolo va câştiga marele premiu.

Din Târgu Bujor, pe marile scene internaţionale

Iulian Damaschin a plecat din oraşul natal la vârsta de 15 ani, când a venit în Galaţi, la liceu. După aceea, a urmat facultatea la Bucureşti, acolo unde a şi rămas. După ce a lucrat în contabilitate, în domeniul auto şi ca fotograf pe vase de croazieră, povesteşte că nu era mulţumit de ceea ce face. Aşa că, la îndemnul mai multor persoane aproapiate, a început să fie model. De doi ani încoace, Iulian a avut colaborări cu mari designeri din România, inclusiv cu Cătălin Botezatu. Până la concursul din vara viitoare, tânărul spune că va pleca în Milano, acolo unde o mare agenţie de modele i-a oferit un contract atractiv.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Un gălăţean, pe locul doi la „Mister Univers Model”

Recent întors acasă, modelul gălăţean Iulian Damaschin se poate lăuda că a ajuns în finala celui mai important concurs de frumuseţe masculină din lume - „Mister Univers Model”, ce a avut loc în Republica Dominicană.
„Concursul s-a desfăşurat în perioada 10-21 iunie. În primele trei zile am stat în Santo Domingo, unde am participat la săptămâna modei - Republica Dominicană Fashion Week. Aici am fost declarat cel mai bun model masculin al ediţiei. După, ne-am mutat în Punta Cana, la un resort foarte mare de cinci stele, unde am avut diverse activităţi interesante cum ar fi şedinte foto, echitaţie, scufundări, dar şi multe repetiţii pentru marea finală a concursului. Mă bucur că am reuşit să am puţin timp liber şi am făcut baie în ocean, am stat la soare pe plaja aia superbă”, ne-a declarat modelul originar din Târgu Bujor.

Cea mai bună defilare pe podium

În total, au fost concurenţi din 40 de ţări. În finala concursului „Mister Univers Model”, Iulian s-a „luptat” cu modelele masculine din Elveţia, Guyana Franceză, Spania, Bolivia şi Olanda. Cel mai frumos bărbat a fost ales reprezentantul Olandei, iar gălăţeanul nostru s-a clasat cu succes pe locul al doilea. Dar nu a plecat acasă doar cu atât: a primit şi titlul de Mister Universe Catwalk 2015, adică a avut „cea mai bună defilare pe podium”.
„În seara de finală, am participat la trei probe: prezentarea costumului naţional, defilare în lenjerie intimă şi în costum de seară, elegant. Tot atunci, am avut şi o coregrafie cu 20 de dansatori profesionişti pentru melodia „Hay algo en el aire”, cântată live de Jose Montoro. Piesa este hit în Republica Dominicană. Am avut destul de multe emoţii, mai ales când mă vedeam printre atâţia băieţi de top, mă gândeam că e destul de greu să reuşesc să fiu pe podium”, povesteşte Iulian Damaschin.
Pentru concurs, el spune că s-a pregătit mult în ultimele cinci luni. A făcut multe repetiţii pentru catwalk şi şi-a lucrat  intens trupul la sală, cu cei doi antrenori pe care îi are. Însă toată truda a meritat, mai ales că a rămas cu multe amintiri frumoase de acolo. „Am cunoscut o mulţime de oameni frumoşi, de diferite naţionalităţi, cu care am legat prietenii frumoase. Mi-am făcut multe legături, am fost invitat la Miami Fashion Week. A fost o experienţă extraordinară, la începutul carierei nici nu mă gândeam că o să ajung aşa departe, era doar un vis", a adăugat modelul.
Anul trecut, tânărul în vârstă de 29 de ani, originar din Târgu Bujor, a fost ales cel mai bun model din lume, după ce a câştigat concursul de frumuseţe „International best male and female model world”, desfăşurat în Spania.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.