Jump to content

Bărbat ucis în bătaie în gara Berheci


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat ucis în bătaie în gara Berheci

Un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a intervenit în gara din localitatea Berheci pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 56 de ani, care fusese cu o seară înainte victima unei agresiuni.

După ce a primit îngrijiri medicale, bărbatul, originar din comuna Gohor, a fost transportat la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci pentru investigaţii amănunţite şi tratament. Pentru că starea pacientului s-a agravat, medicii tecuceni au solicitat transferul acestuia la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi.

În ambulanţă însă, bărbatul a intrat în stop cardiorespirator, iar manevrele de resuscitare nu l-au mai readus pe pacient la viaţă.

În urma autopsiei a reieşit că loviturile primite de bărbat în timpul unei altercaţii i-au cauzat acestuia decesul. Poliţiştii şi procurorii gălăţeni pun cauza morţii sub semnul întrebării şi au demarat cercetări pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

Link to comment
Share on other sites

A minţit despre o furtul unei capre şi asta l-a costat viaţa

O bârfă prin sat despre furtul unei capre, l-a costat viaţa pe cel care o răspândea în timp ce acela despre care se bârfea este acum după gratii. S-a întâmplat în comuna Gohor.

Danuţ Roşu, în vârstă de 56 de ani, din satul Berheci, comuna Gohor, nu a avut ce face şi s-a apucat să răspândească zvonuri despre un bărbat din satul Nărteşti, din aceeaşi comună. Roşu le spunea oamenilor, la un pahar, că Ion Popa ar fi furat o capră. Vorbele au ajuns la urechea lui Popa, care s-a dus, evident că tot la cârciumă, să afle cine îl ponegreşte. Şi aşa a aflat că zvonul e răspândit de Dănuţ Roşu. Înarmat cu o sticlă de vin roşu, s-a dus acasă la Roşu şi, în timp ce beau, l-a întrebat pe acesta dacă el este cel care spune prin sat că fură capre. Roşu a recunoscut minciuna, dar nu a explicat de ce a spus-o. Înfuriat, Popa i-a tras o palmă în cap lui Roşu, iar acesta a căzut şi s-a lovit de sobă. Popa l-a ridicat, l-a pus pe pat unde l-a mai bătut cam 20 de minute doar în zona feţei şi a capului. L-a învelit cu un cearşaf, apoi a plecat. De-abia a doua zi Roşu s-a simţit rău. A încercat să ajungă singur la spital, dar a căzut în gară la Berheci şi de acolo l-a luat ambulanţa în care avea să moară înainte de a ajunge la spital.

„Necropsia a arătat legătura de cauzalitate dintre deces şi bătaia pe care victima a suferit-o cu o zi înainte. La cererea procurorilor, magistraţii Tribinalului Galaţi au decis arestarea preventivă, pe 30 de zile, a inculpatului. S-a reţinut şi starea de recidivă a inculpatului. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunii de omor”, a precizat Liliana Istrate, purtător de cuvânt parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.