Jump to content

Tichete de Crăciun pentru gălăţenii săraci


dcp100168

Recommended Posts

Tichete sociale de Crăciun pentru cei mai amărâţi gălăţeni

Cu ocazia Crăciunului, Primăria Galaţi acordă ajutoare de urgenţă sub formă de tichete sociale. De ele pot beneficia pensionarii, familiile cu mulţi copiii în întreţinere, cele ale căror membri se confruntă cu probleme grave de sănătate, precum şi persoanele cu handicap, cu venitul mai mic decât salariul minim pe economie.
Cei îndreptăţiţi trebuie să depună cereri însoţite de actele doveditoare ale veniturilor şi stării de sănătate în perioada 4-30 noiembrie. Gălăţenii care locuiesc în Centru, Port, Zona Gării, Piaţa Centrală şi Valea Oraşului vor depune dosarele la Serviciul Public de Asistenţă Socială din strada Fraternităţii nr. 1. La Parohia „Pogorârea Sf. Duh”, de pe strada Saturn, vor merge locuitorii din Mazepa I şi II, Ţiglina I, II şi III. Nevoiaşii din catierele Micro 16, 17, 18, 19, 20, 21, Barboşi, Centură şi Cantemir sunt arondaţi la Asociaţia Filantropică „Sf. Antonie cel Mare”, de pe bulevardul Dunărea nr. 70. La Centrul de Sprijin Social pentru romi, de pe strada 1 Decembrie nr. 25, sunt aşteptaţi cei din cartierele Siderurgiştilor Vest, Aurel Vlaicu, Micro13B, 14, 38, Filesti, Micro 40, 39A, 39B şi 39C.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

A început distribuţia tichetelor cadou de Crăciun

Primăria Galaţi a început distribuţia tichetelor cadou de Crăciun pentru persoanele cu nevoi speciale. În perioada 12 – 20 decembrie 2013, tichetele sociale vor fi distribuite prin poştă beneficiarilor.

„Peste 4.000 de gălăţeni vor primi şi anul acesta tichete sociale pentru Crăciun. Este datoria noastră să avem grijă de aceşti oameni cu nevoi speciale”, a declarat primarul Marius Stan. Mai exact, 4.034 de familii şi persoane singure din Galaţi vor primi ajutor de urgenţă pentru achiziţionarea alimentelor specifice Crăciunului. Beneficiază de tichetele sociale în valoare de 100 de lei următoarele categorii de persoane cu un venit mediu net lunar sub salariul minim pe economie/membru de familie (800 lei), care nu deţin bunuri ce conduc la excluderea acordării ajutorului social conform Legii 416/2001, cu modificările şi completările ulterioare:

* pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparţinători legali sau ai căror susţinători legali nu au posibilităţi financiare;

* familii cu mulţi copii în întreţinere, pentru care vor face dovada frecventării unei forme de învăţământ;

* familii confruntate cu probleme grave de sănătate a membrilor acesteia, care în urma anchetei sociale, a detalierii bugetului familiei, a cheltuielilor lunare şi a actelor medicale prezentate la dosar, reprezintă cazuri sociale;

* persoanele cu handicap gradele I,II,III.

Tichetele pentru Crăciun pot fi folosite în 5 hipermarketuri (Billa, Carrefour Market, Real, Penny Market, CE Market Group) şi 5 magazine alimentare (Ţapu Carpatin, Saltempo, Neacşu, Cuky’s, Ana şi Cornel).

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi

Link to comment
Share on other sites

Primăria Galaţi - Moş Crăciun pentru 700 de familii sărace din oraş

Pachetele de Crăciun pentru persoanele asistate de Cantina de Ajutor Social a Primăriei Galaţi conţin anul acesta produse din carne specifice sărbătorilor de iarnă (cârnaţi, tobă, slănină, lebăr) şi mai multe sortimente de dulciuri.

700 de persoane nevoiaşe vor primi, anul acesta, pachete cu alimente şi dulciuri specifice Crăciunului, din partea Primăriei Galaţi. „Ca de fiecare dată, în ajunul marilor sărbători creştineşti, ne gândim şi la cei cu posibilităţi materiale reduse. Pe lângă cei peste 4.000 de gălăţeni care primesc tichete sociale de Crăciun, îi avem în vedere şi pe cei asistaţi de Cantina de Ajutor Social. Şi anul acesta vrem să le punem pe masă câteva alimente specifice Crăciunului. Avem grijă şi de copiii acestor familii defavorizate. Ei vor primi dulciuri”, a declarat primarul Marius Stan.

Pachetele de Crăciun pentru persoanele asistate de Cantina de Ajutor Social a Primăriei Galaţi conţin anul acesta produse din carne specifice sărbătorilor de iarnă (cârnaţi, tobă, slănină, lebăr) şi mai multe sortimente de dulciuri. Alimentele şi dulciurile vor fi distribuite persoanelor asistate pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, la Cantina de Ajutor Social.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria municipiului Galați primește, începând de astăzi, solicitări pentru tichetele sociale de Crăciun.

”Și anul acesta, persoanele cu situație materială precară vor beneficia de ajutor din partea Primăriei pentru masa de Crăciun. Este datoria noastră să avem grijă de acești oameni cu nevoi speciale, astfel încât să îi găsească sărbătorile cu cele tradiționale pe masă”, a declarat primarul Marius Stan.

Cererile însoțite de documentația justificativă se pot depune zilnic, de luni până vineri, între orele 8.30 și 15.00, la cele patru puncte de lucru deschise de Primărie, în funcție de adresa de domiciliu a solicitantului. Astfel:

- persoanele care locuiesc în Centru, Port, Valea Orașului și Piața Centrală pot depune cererile la Serviciul de Asistență Socială al Primăriei, situat în strada Fraternității nr. 1;

- persoanele care locuiesc în Mazepa 1 și 2, Țiglina 1, 2 și 3 pot depune cererile la Biserica Pogorârea Sfântului Duh, situată pe strada Saturn;

-persoanele care locuiesc în Micro 17, 18, 19, 20, 21, Barboși, Dimitrie Cantemir pot depune cererile la Asociația Filantropică ”Antonie cel Mare”, situată pe Bulevardul Dunărea nr. 70;

- persoanele care locuiesc în Siderurgiștilor Vest, Aurel Vlaicu, Filești, Micro 13B, 14, 38, 39A, B, C și 40 pot depune cererile la Centrul de Sprijin pentru Romi, situat pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 25.

Conform prevederilor legale, beneficiază de tichetele sociale în valoare netă de 100 de lei următoarele categorii de persoane cu un venit mediu net lunar sub 700 lei/membru familie, care nu dețin bunuri ce conduc la excluderea acordării ajutorului social conform Legii 416/2001, cu modificările și completările ulterioare:

- pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparținători legali sau ai căror susținători legali nu au posibilități financiare;

- familii cu 4 sau mai mulți copii în întreținere, pentru care se va face dovada frecventării unei forme de învățământ;

- familii monoparentale cu 2 sau mai mulți copii în întreținere, pentru care se va face dovada frecventării unei forme de învățământ;

- familii confruntate cu probleme grave de sănătate a membrilor acestora, care în urma anchetei sociale, a detalierii bugetului familiei, a cheltuielilor lunare și a actelor medicale prezentate la dosar, reprezintă cazuri sociale;

- persoanele adulte cu handicap gradul I,II,III;

- alte situații sociale deosebite, constatate în urma efectuării anchetei sociale.

Acte care însoțesc cererea pentru tichetele sociale:

- actele de identitate ale solicitantului și ale membrilor familiei acestuia;

- acte doveditoare privind situația materială a solicitantului (cupon pensie, alocație, indemnizație, venit minim garantat, adeverință de salariu);

- acte medicale actualizate care să dovedească starea precară de sănătate a solicitantului (certificat medical, bilet de ieșire din spital, certificat de handicap / invaliditate).

Data limită până la care se pot depune solicitările pentru tichetele sociale de Crăciun este 28 noiembrie 2014. Distribuția tichetelor se va face direct la domiciliul beneficiarilor, în perioada 15 – 22 decembrie 2014.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria municipiului Galaţi începe de luni, 15 decembrie 2014, distribuţia tichetelor cadou de Crăciun pentru persoanele cu nevoi speciale. Tichetele valorice vor ajunge la beneficiari prin poştă.

„Peste 3.000 de gălăţeni vor primi şi anul acesta tichete sociale pentru sărbătoarea Crăciunului. Trebuie să avem grijă de aceşti oameni care au o stare materială precară. Și pentru ei vine Crăciunul şi este important să simtă acest lucru. Este un gest firesc, de solidaritate cu semenii noştri nevoiaşi”, a declarat primarul Marius Stan.

Mai exact, 3.087 de familii şi persoane singure din Galaţi vor primi ajutor de urgenţă pentru achiziţionarea alimentelor specifice Crăciunului. Beneficiază de tichetele sociale în valoare de 100 de lei următoarele categorii de persoane cu un venit mediu net lunar de până la 700 lei, care nu deţin bunuri ce conduc la excluderea acordării ajutorului social conform Legii 416/2001, cu modificările şi completările ulterioare:

 • pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparţinători legali sau ai căror susţinători legali nu au posibilităţi financiare;
 • familii cu mulţi copii în întreţinere, pentru care vor face dovada frecventării unei forme de învăţământ;
 • familii confruntate cu probleme grave de sănătate a membrilor acesteia, care în urma anchetei sociale, a detalierii bugetului familiei, a cheltuielilor lunare şi a actelor medicale prezentate la dosar, reprezintă cazuri sociale;
 • persoanele cu handicap gradele I,II,III.

Tichetele pentru Crăciun pot fi folosite în 5 hipermarketuri (Billa, Carrefour Market, Auchan, Penny Market, CE Market Group) şi 5 magazine alimentare (Ţapu Carpatin, Saltempo, Neacşu, Cuky’s, Ana şi Cornel).

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...

Tichete sociale cadou pentru Crăciunul 2015

Primăria municipiului Galaţi pregăteşte şi anul acesta tichete sociale cadou pentru Crăciun.

”Ne gândim, ca în fiecare an, la persoanele cu situaţia materială modestă, cărora le-am pregătit un ajutor masa de Crăciun. Trebuie să avem grijă şi de aceşti oameni cu nevoi speciale, astfel încât să îşi poată permite să aibă o masă decentă de Crăciun”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.

Cererile însoţite de documentaţia justificativă se pot depune începând de luni, 9 noiembrie 2015, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 15.00, la cele trei puncte de lucru deschise de Primărie, în funcţie de adresa de domiciliu a solicitantului. Astfel:

- persoanele care locuiesc în Centru, Port, Valea Oraşului şi Piaţa Centrală pot depune cererile la Serviciul de Asistenţă Socială al Primăriei, situat în strada Fraternităţii nr. 1;

- persoanele care locuiesc în Mazepa 1 şi 2, Țiglina 1, 2 şi 3, Siderurgiştilor Vest, Aurel Vlaicu, Fileşti, Micro 13B, 14, 38, 39A, B, C şi 40  pot depune cererile la Biserica Pogorârea Sfântului Duh, situată pe strada Saturn;

-persoanele care locuiesc în Micro 17, 18, 19, 20, 21, Barboşi, Dimitrie Cantemir pot depune cererile la Asociaţia Filantropică ”Antonie cel Mare”, situată pe Bulevardul Dunărea nr. 70.

Conform prevederilor legale, beneficiază de tichetele sociale în valoare netă de 100 de lei următoarele categorii de persoane cu un venit mediu net lunar sub 700 lei/membru familie, care nu deţin bunuri ce conduc la excluderea acordării ajutorului social conform Legii 416/2001, cu modificările şi completările ulterioare:

- pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparţinători legali sau fără alte persoane obligate prin lege la întreţinerea lor, prin contract de întreţinere, habitaţie viageră, etc. sau ai căror aparţinători nu au posibilitatea materială de a-i întreţine;

- familii cu 4 sau mai mulţi copii în întreţinere, pentru care se va face dovada frecventării unei forme de învăţământ;

- familii monoparentale cu 2 sau mai mulţi copii în întreţinere, pentru care se va face dovada frecventării unei forme de învăţământ;

- familii confruntate cu probleme grave de sănătate a membrilor acestora, care în urma anchetei sociale, a detalierii bugetului familiei, a cheltuielilor lunare şi a actelor medicale prezentate la dosar, reprezintă cazuri sociale;

- persoanele adulte cu handicap gradul I,II,III;

- alte situaţii sociale deosebite, constatate în urma efectuării anchetei sociale.

Acte care însoţesc cererea pentru tichetele sociale:

- actele de identitate ale solicitantului şi ale membrilor familiei acestuia;

- acte doveditoare privind situaţia materială a solicitantului (cupon pensie, alocaţie, indemnizaţie, venit minim garantat, adeverinţă de salariu);

- acte medicale actualizate care să dovedească starea precară de sănătate a solicitantului (certificat medical, bilet de ieşire din spital, certificat de handicap / invaliditate).

Data limită până la care se pot depune solicitările pentru tichetele sociale de Crăciun este 27 noiembrie 2015.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Începe distribuţia tichetelor cadou de Crăciun

Primăria municipiului Galaţi începe de marţi, 15 decembrie 2015, distribuţia tichetelor cadou de Crăciun, pentru persoanele cu nevoi speciale. Tichetele valorice vor ajunge la beneficiari prin poştă.

„Şi anul acesta avem grijă ca gălăţenii cu venituri modeste să aibă parte de sărbători aşa cum se cuvine. Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei pentru toţi şi avem datoria să fim solidari cu semenii noştri, aflaţi în dificultate”, a declarat primarul Marius Stan.

Concret, 2.699 de familii şi persoane singure din Galaţi vor primi ajutor de urgenţă pentru achiziţionarea alimentelor specifice Crăciunului. Beneficiază de tichetele sociale în valoare de 100 de lei (10 tichete a câte 10 lei fiecare) următoarele categorii de persoane cu un venit mediu net lunar de până la 700 lei, care nu deţin bunuri ce conduc la excluderea acordării ajutorului social conform Legii 416/2001, cu modificările şi completările ulterioare:

•        pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparţinători legali sau ai căror susţinători legali nu au posibilităţi financiare;

•        familiile cu 4 sau mai mulţi copii în întreţinere, pentru care vor face dovada frecventării unei forme de învăţământ şi familiile monoparentale cu 2 sau mai mulţi copii care frecventează o formă de învăţământ;

•        familii confruntate cu probleme grave de sănătate a membrilor acesteia, care în urma anchetei sociale, a detalierii bugetului familiei, a cheltuielilor lunare şi a actelor medicale prezentate la dosar, reprezintă cazuri sociale;

•        persoanele cu handicap gradele I,II,III.

Tichetele pentru Crăciun pot fi folosite în 5 hipermarketuri (Billa, Carrefour Market, Auchan, Penny Market, CE Market Group) şi 5 magazine alimentare (Ţapu Carpatin, Saltempo, Neacşu, Cuky’s, Ana şi Cornel).

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi

 

Potrivit declaraţiilor directoarei Oficiului Judeţean de Poştă Galaţi, Angela Nadă, persoanele care nu vor fi găsite acasă de către factorii poştali îşi vor putea ridica tichetele de la oficiile poştale de care aparţin.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Bucate de Revelion pe mesele celor mai săraci gălăţeni

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Galaţi, nu mai puţin de 730 de persoane şi familii nevoiaşe din Galaţi primesc şi anul acesta pachete cu alimente pentru masa de Revelion.

Ajutoarele alimentare fac parte din programul de asistenţă socială, derulat de Primăria municipiului Galaţi în anul 2015, prin Cantina de Ajutor Social. Pachetele de Revelion pentru persoanele asistate conţin carne şi produse din carne de porc (cârnaţi proaspeţi, kaizer etc.), pateu din ficat, brânză, margarină, mazăre, zarzavat pentru ciorbă, paste făinoase, pastă de tomate, gogoşari în oţet, dulceaţă, pâine, dulciuri şi fructe (bomboane din ciocolată, ciocolată, napolitane, biscuiţi, portocale etc.). Alimentele şi dulciurile vor fi distribuite persoanelor asistate astăzi, 29 decembrie 2015, la Cantina de Ajutor Social.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...

Se primesc cereri pentru tichetele de Crăciun 2016

În perioada 14 noiembrie 2016 - 2 decembrie 2016, zilnic, de luni până joi, între orele 8:30-15:00, şi vineri, între orele 8.30 - 12.00, se pot solicita ajutoare de urgenţă sub formă de tichete sociale, conform prevederilor HCL nr.163/11.04.2011, cu modificările şi completările ulterioare. Aceste tichete se acordă următoarelor categorii de persoane:pensionari singuri sau familii de pensionari fără aparţinători legali sau ai căror susţinători legali nu au posibilităţi financiare; familii cu 4 sau mai mulţi copii în întreţinere, pentru care vor face dovada frecventării unei forme de învăţământ; familii monoparentale cu 2 sau mai mulţi copii în întreţinere, pentru care va face dovada frecventării unei forme de învăţământ; familii confruntate cu probleme grave de sănătate ale membrilor acestora, care, în urma anchetei sociale, a detalierii bugetului familiei, a cheltuielilor lunare şi a actelor medicale prezentate la dosar, reprezintă cazuri sociale; persoane adulte cu handicap gradul I, II, III; alte situaţii sociale deosebite, constatate în urma efectuării anchetei sociale.

Informaţiile privind condiţiile de eligibilitate şi actele necesare sunt afişate în locaţiile de primire a cererilor: Serviciul public de asistenţă socială din str.Fraternităţii nr.1    (cartiere arondate: Centru, Port, Zona Gării, Piaţa Centrală, Valea Oraşului); Parohia Pogorârea Sf.Duh din str. Saturn (cartiere arondate: Mazepa I şi II,  Ţiglina I, II şi III, Cartier Siderurgiştilor Vest, Cartier Aurel Vlaicu, Micro 13B, 14, 38, Cartier Fileşti, Micro 40, 39A, 39B, 39C); Asociaţia filantropica Sf.Antonie Cel Mare din b-dul  Dunărea nr. 70 (cartiere arondate: Micro16, 17, 18, 19, 20, 21, Cartier Barboşi, Centură, Cartier Dimitrie Cantemir).

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Peste 2.500 de gălăţeni vor primi tichete de Crăciun

Nu mai puţin de 2.513 gălăţeni vor primi, zilele acestea, tichetele sociale pentru Crăciun din partea Primăriei, a anunţat, ieri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Raluca Ardean, care a precizat că distribuirea acestora se face în perioada 20-22 decembrie, la domiciliul beneficiarilor, de către Poşta Română. Conform reprezentanţilor municipalităţii, în perioada 14 noiembrie - 2 decembrie, au fost înregistrate 2.726 de solicitări privind acordarea unui ajutor de urgenţă sub formă de tichete sociale, însă 213 solicitanţi au fost respinşi, întrucât nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege pentru a beneficia de acest sprijin. Persoanele singure fără posibilităţi financiare sau familiile defavorizate vor primi câte 10 tichete de masă, în valoare totală de 100 de lei. Magazinele din care aceştia îşi vor putea face cumpărăturile cu tichetele sociale sunt Billa, Carrefour, Ana&Cornel, Penny, Ţapu Carpatin, Saltempo, Neacşu şi Cuky 's.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 11 months later...

Tichete de Crăciun pentru cei mai săraci gălăţeni

Cei mai necăjiţi dintre gălăţeni vor beneficia, şi în acest an, de Crăciun, de ajutoare de urgenţă sub forma unor tichete sociale. Primăria municipiului Galaţi a anunţat, pe portalul propriu, că până pe 5 decembrie, de luni până joi, între orele 8,30 şi 15,00, iar în zilele de vineri – între orele 8,30 şi 12,00, cei îndreptăţiţi să fie ajutaţi pot depune cereri. Este vorba despre pensionarii singuri sau familiile de pensionari fără aparţinători legali sau ai căror susţinători legali nu au posibilităţi financiare, de familiile ale căror membri se confruntă cu probleme grave de sănătate şi reprezintă cazuri sociale, de persoanele adulte cu handicap gradul I, II şi III. Sunt vizate şi familiile cu patru sau mai mulţi copii în întreţinere, precum şi familiile monoparentale cu doi sau mai mulţi copii în întreţinere, pentru care vor face dovada frecventării unei forme de învăţământ. De asemenea, vor fi luate în calcul şi alte cazuri sociale deosebite, constatate în urma efectuării anchetelor sociale. Printre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească solicitanţii, cea mai importantă prevede ca venitului net lunar să fie sub 700 lei/lună/membru de familie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 11 months later...

Informare privind acordarea ajutoarelor de urgenta sub forma de tichete sociale cu ocazia sarbatorilor legale de Craciun conform HCL nr.64/27.02.2014 privind modificarea si completarea Anexei la HCL nr.81/14.03.2013 privind modificarea si completarea HCL nr.163/11.04.2011

In conformitate cu HCL nr.64/27.02.2014 privind modificarea si completarea Anexei la HCL nr.81/14.03.2013 privind modificarea si completarea HCL nr.163/11.04.2011, in perioada 20 noiembrie 2018 – 07 decembrie 2018, zilnic de luni pana joi, intre orele 8:30-15:00 si vineri intre orele 8:30-12:00, urmatoarele categorii de persoane pot solicita un ajutor de urgenta sub forma de tichete sociale:

pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparţinători legali sau ai căror susţinători legali nu au posibilităţi financiare;

familii cu 4 sau mai mulţi copii în întreţinere, pentru care vor face dovada frecventării unei forme de învăţământ;

familii monoparentale cu 2 sau mai mulţi copii în întreţinere, pentru care vor face dovada frecventării unei forme de învăţământ;

familii confruntate cu probleme grave de sănătate a membrilor acestora, care în urma anchetei sociale, a detalierii bugetului familiei, a cheltuielilor lunare şi a actelor medicale prezentate la dosar, reprezintă cazuri sociale;

persoanele adulte cu handicap gradul I,II,III;

alte situaţii sociale deosebite, constatate în urma efectuării anchetei sociale.

Condiţiile care trebuie îndeplinite de persoanele/familiile care solicită ajutorul de urgenţă:

- să locuiască singuri, să nu aibă susţinători legali sau alte persoane obligate prin lege la întreţinere (obligaţie legală de întreţinere, contract de întreţinere sau de habitaţie viageră, etc);

- venitul net/membru de familie să fie sub 700 lei/lună/membru de familie;

- să nu deţină în proprietate: o altă locuinţă, teren în municipiul Galaţi sau în alte localităţi sau autoturism, cu excepţia celor adaptate pentru persoanele cu handicap ori destinate transportului acestora sau persoanelor dependente;

- spaţiul de locuit să nu depăşească exigenţele minimale pentru locuinţe prevăzute în Legea nr. 114/1996, legea locuinţei;

Acte necesare:

Fiecare beneficiar al acestui ajutor de urgenţă sub formă de tichete sociale trebuie să facă dovada veniturilor personale, prin întocmirea unui dosar care să cuprindă următoarele acte:

cerere tip ;

actele de identitate ale solicitantului si ale membrilor familiei;

acte care dovedesc situatia materiala a solicitantului si a familiei acestuia

(cupon pensie/indemnizatie/alocatie/vmg, adeverinta salariu si alte acte doveditoare ale venitului realizat);

acte medicale (actualizate)din care sa rezulte starea de sanatate precara,daca

este cazul,(adev.medic specialist, certificat de incadrare intr-o categorie de

persoane cu handicap, bilet de iesire din spital).

Cererile se pot depune in urmatoarele puncte:

PUNCT DE PRIMIRE - CARTIERE ARONDATE

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENTA SOCIALA Str.Fraternitatii nr.1 - Centru, Port, Zona Garii, Piata Centrala,Valea Orasului

PAROHIA POGORAREA SF.DUH Str.Saturn nr.FN - Mazepa I si II, Tiglina I,II si III

CENTRUL DE SPRIJIN SOCIAL PENTRU ROMI Str.1 Decembrie 1918 nr.25 - Cartier Siderurgistilor Vest,Cartier Aurel Vlaicu, Micro13B, 14, 38, Cartier Filesti,

Micro40, 39A, 39B, 39C

ASOCIATIA FILANTROPICA SF.ANTONIE CEL MARE B-dul Dunarea nr.70 - Micro16, 17, 18, 19, 20 ,21, Cartier Barbosi, Centura, Cartier Dimitrie Cantemir

DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA A MUNICIPIULUI GALATI

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.