Jump to content

Şi-a ucis fiul cu bestialitate şi şi-a băgat soţia în spital


dcp100168

Recommended Posts

Şi-a ucis fiul cu bestialitate şi şi-a băgat soţia în spital

Băutura i-a luat minţile unui bărbat de 54 de ani, din Măstăcani. Acesta, Ioan Ţocu, a mers la domiciliul soţiei şi al fiului său, înarmat cu o secure. Cu intenţia vădită de a se răzbuna, bărbatul şi-a atacat fiul, un tânăr de 27 de ani, în timp ce acesta dormea. L-a lovit de mai multe ori cu securea în cap şi în zona feţei, provocându-i multiple leziuni. Apoi a mers în camera în care dormea soţia sa şi a lovit-o şi pe acesta de mai multe ori.

Femeia a reuşit însă să fugă şi să ceară ajutorul vecinilor, care au sunt la 112. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al ambulanţei, care a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la spital, aceasta fiind internată la reanimare.

Pentru tânărul de 27 de ani, medicii nu au mai reuşit să facă nimic, fiind nevoiţi să declare decesul.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au decis reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului. După audierea lui Ioan Ţocu, procurorii au cerut instanţei de judecată arestarea lui, sub acuzaţia de omor. Cererea a fost aprobată, astfel încât bărbatul îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.