Jump to content

Instalaţii de iluminat şi de sonorizare la Patinoarul Artificial


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Instalaţii de iluminat şi de sonorizare la Patinoarul Artificial

După reabilitarea patinoarului, prin modernizarea mantinelei, astă-vară, şi montarea unui ecran uriaş, iată că a venit şi timpul schimbării instalaţiei de iluminat, utilă atât pentru meciurile de hochei, cât şi pentru buna desfăşurare a meciului de tenis din „Cupa Federaţiei” dintre România şi Spania, din luna februarie a anului viitor.

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Marius Stan a susţinut că va folosi evenimentul sportiv al anului 2015 pentru promovarea proiectului Sălii Polivalente: „Este un proiect ambiţios, în actualul patinoar vrem să dezvoltăm o sală polivalentă, cu suprafeţe interschimbabile, şi pentru tenis de câmp, dar şi pentru disciplinele de echipă, rămânând în acelaşi timp şi patinoar. Practic, vrem ca împreună cu echipa de hochei, pe care o avem în prima ligă, să creem puţină emulaţie în jurul patinoarului, care să transforme acest proiect în realitate. Proiectul cred că este necesar Galaţiului”, a declarat Marius Stan.

La recenta rectificare bugetară, s-a aprobat suma de 412.000 de lei pentru iluminat şi 170.000 de lei pentru sistemul de sonorizare a patinoarului. Zilele acestea va fi demarată licitaţia pentru efectuarea lucrării, dorindu-se ca în maximum trei săptămâni să înceapă schimbarea instalaţiilor de iluminat şi de sonorizare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.