Jump to content

Oţelul va juca un amical cu Petrolul


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul va juca un amical cu Petrolul

După jocul bun prestat la Ploieşti, cu Petrolul, şi rezultatul obţinut, scor 0-0, Oţelul s-a înţeles cu echipa de pe locul 3 pentru a disputa o partidă amicală la sfârşitul săptămânii.

Pauza provocată de meciurile echipei naţionale sunt un prilej bun pentru antrenorii Tibor Selymeş şi Valentin Sinescu pentru a se pregăti de ultimele trei partide de disputat din turul Ligii I. Cum urmează două deplasări în jocurile oficiale, Oţelul va juca în deplasare, cu un adversar puternic, pentru a exersa cât mai bine ce are de făcut în perioada următoare. De asemenea, amicalul de sâmbătă va fi şi primul meci alături de noii săi colegi al fundaşului Bryan Ottenhoff, transferat în ultima săptămână de Oţelul, conform lui Valentin Sinescu, unul dintre antrenorii roş-alb-albaştrilor.

După pauza provocată de meciurile echipei naţionale, Oţelul are următorul program: deplasare cu Ceahlăul, deplasare cu „U” Cluj, acasă cu ASA Tg. Mureş.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Oţelul a pierdut amicalul cu Petrolul

Oţelul a disputat astăzi o partidă de verificare în compania celor de la Petrolul Ploieşti, în deplasare. Dacă în campionat formaţia gălăţeană a reuşit să termine la egalitate partida, în amical s-au impus ploieştenii cu 2-0 (1-0). De menţionat că a fost rulat tot lotul şi că golul de 2-0 a fost înscris în ultimul minut de joc.

Iată declaraţia lui Cristian Munteanu, team managerul de la Oţelul, după amicalul de la Ploieşti, oferită în direct la emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM LiderFM. „A fost un meci de verificare, şcoală, în care am avut posibilitatea să le oferim jucătorilor care au evoluat mai puţin în acest campionat şansa de a întâlni o echipă puternică. Jocul s-a încheiat 2-0 pentru Petrolul, la pauză scorul a fost 1-0, iar în minutul 90 au marcat şi golul doi. Cele două goluri au fost marcate pe fondul unor greşeli personale ale jucătorilor noştri. Nu ne-a interesat rezultatul, am fost interesaţi să facem un antrenament bun. Am dat posibilitatea jucătorilor de rezervă să joace un meci cu o echipă puternică pentru a vedea şi ei unde sunt”, a spus Munteanu.

dunareabatrana.ro

Oţelul: Hotoboc - Milea, Leca, Mişelăricu, Cucu - Helder, Brigido - Popa, Stoian, Popescu - Cristea. Au mai evoluat: Abraham - Cojoc, Miron, Ilie, Jula, Bârlădeanu, Berti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.