Jump to content

Transurb a rămas fără şoferi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Transurb a rămas fără şoferi

Deficit de şoferi la Transurb. Deoarece, în ultima perioadă Primăria a achiziţionat mai multe autobuze, conducerea transportatorului public de persoane a realizat că nu are suficienţi şoferi să conducă maşinile. Societatea are nevoie de 40 de conducători auto cu experienţă în domeniu, însă în primă fază vor fi angajaţi doar 20.

Operatorul de transport public a rămas fără şoferi după ce, de la începutul acestui an, 50 de persoane au plecat din societate. Genica Totolici, director Transurb: "Au plecat din diferite motive, unii s-au pensionat, alţii au plecat în străinătate pe bani mai mulţi. Şi am rămas mai puţini ca număr de şoferi".

Numărul şoferilor va creşte anul viitor, când Primăria va mai cumpăra 14 troleibuze noi şi 20 de autobuze second hand. Genica Totolici, director Transurb: "Ei deja fac ore suplimentare, depăşesc norma de lucru şi suntem obligaţi prin Codul Muncii să mai angajăm ca să facem normarea. Mai avem nevoie de 40, dar deocamdată mai angajăm vreo 20 de şoferi".

Societatea are nevoie de mai mulţi şoferi deoarece la începutul lunii octombrie a achiziţionat 23 de autobuze second hand din Olanda. Acestea vor ajunge pe traseele din Galaţi săptămâna viitoare după parcurgerea tuturor formalităţilor legale privitoare la înmatricularea şi asigurarea autovehiculelor.

digi24.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.