Jump to content

Proxenet gălăţean, căutat în Italia, prins acasă


dcp100168

Recommended Posts

Proxenet gălăţean, căutat în Italia, prins acasă

Un gălăţean care este căutat în Itlia după ce a comis o grămadă de infracţiuni, de bază fiind cele legate de proxenetism, a fost prins, acasă, la Galaţi, de poliţiştii de la Urmăriri.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri au depistat un bărbat de 47 ani, din Galaţi, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, estorcare şi port ilegal de armă”, a precizat Bogdan Cojocaru, IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraţilor pentru emiterea mandatului de arestare provizorie în vederea extrădării.

presagalatibraila.com

 

Un bărbat căutat de autorităţile italiene pentru proxenetism, estorcare şi port ilegal de armă a fost încarcerat de poliţiştii din Galaţi la scurt timp după ce a revenit în România. Bărbatul figura în baza de date cu infractorii căutaţi, comună poliţiştilor din Europa.

Un bărbat căutat de autorităţile italiene pentru proxenetism, estorcare şi port ilegal de armă a fost reţinut, ieri, de poliţiştii din Galaţi.  Ofiţerii Biroului Urmăriri din cadrul .I.P.J. Galaţi l-au găsit pe bărbatul de 47 ani, din Galaţi în locuinţa acestuia. Pe numele lui, italienii au emis un mandat european de arestare penntru că, în perioada aprilie-iunie a acestui an, a exploatat sexual două tinere pe teritoriul Italiei. În plus, italienii îl mai căutau pentru estorcare şi port ilegal de armă.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Galaţi urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat magistraţilor pentru emiterea mandatului de arestare provizorie în vederea predării către autorităţile italiene.

evz.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.