Relu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Instantaneu din Combinat: Ideea şefului secţiei Prelucrări Mecanice, ing. Sorin Ciobotaru, de a pune gratii la una din ieşirile secţiei ... cică împotriva hoţilor :shock: :shock: :shock:
tigeratlantic9945 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 cea mai tare poza pe care am vazut-o in 2008 are vedere spre natura
yuranis77 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Instantaneu din Combinat:[attachment=0]usa1.JPG[/attachment]Ideea şefului secţiei Prelucrări Mecanice, ing. Sorin Ciobotaru, de a pune gratii la una din ieşirile secţiei ... cică împotriva hoţilor :shock: :shock: :shock:am intrat in ue .peste putin timp nu cred ca vei mai vedea asa ceva.
Relu Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 gratiile astea sunt chiar din anul aderării noastre ... :mrgreen:
dcp100168 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Păi poate uşa aia dă spre Moldova şi se temea omul să nu vină extracomunitarii peste voi
Sheena Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Pana acum nu m-a tentat sa deschid topicul, findca credeam ca iar dau peste vreun articol plictisitor, dar acum am zis totusi sa il deschid. De ce? Findca eram tare plictisita. Si ce surpriza am avut. Mi-am luat portia de ras pe ziua de azi.
kos Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Relu, posteaza poza pe haios.ro. Cred ca vei primi un premiu! Imi aduce aminte de motto-ul: "In Romania, mama prostilor e gravida tot timpul"...vai de capul nostru !
Relu Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Usa de evacuare, partea a doua: Uşa a fost deschisă pentru a se face aerisire. EDIT: poza de mai sus o găsiţi şi la http://poze.haios.ro/listeaza_poza.php? ... 400&s=poze
kos Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Usa de evacuare, partea a doua:[attachment=0]usa2.JPG[/attachment] Uşa a fost deschisă pentru a se face aerisire. EDIT: poza de mai sus o găsiţi şi la http://poze.haios.ro/listeaza_poza.php? ... 400&s=poze Bravo, Relu, felicitari! (Cred ca ai sa primesti un premiu)
Relu Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Cel mai tare premiu ar fi s-o vadă şefii mei :twisted:
Recommended Posts