Jump to content

Oţelul Galaţi - ASA Tg. Mureş 0-2


dcp100168
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

S-au pus în vânzare bilete la meciul de duminică

Oţelul Galaţi a pus în vânzare biletele la meciul cu ASA Tg. Mureş, din etapa a XVII-a a Ligii I, care se va disputa duminică, 7 decembrie, de a ora 15:30, pe Stadionul Oţelul.

Biletele pot fi cumpărate vineri, 5 decembrie, şi sâmbătă, 6 decembrie, între orele 10:00 şi 16:00, de la Casa Nr. 1 (Liceul Auto), iar duminică, 7 decembrie, de la ora 10:00 până la ora începerii partidei, de la toate cele patru case de bilete din jurul Stadionului Oţelul. Primii 50 de suporteri care se prezintă la casele de bilete primesc o invitaţie gratuită la meci, în Tribuna a II-a!

Preţurile biletelor: • Tribuna VIP (loje) = 70 lei, • Tribuna VIP (fotolii) = 50 lei, • Tribuna Zero = 20 lei, • Tribuna I = 15 lei, • Tribuna a II-a = 10 lei, • Femeile = 5 lei, indiferent de sector, cu excepţia Tribunei VIP şi Tribunei Zero • Copiii în vârstă de până la 14 ani, însoţiţi de un adult, precum şi Galeria Oţelului (căreia îi este rezervat Sectorul B al Peluzei Nord) beneficiază de intrare gratuită.
La meciul de duminică se redeschide Peluza Sud, după aproape un an în care a fost închisă pentru reparaţii.

Link to comment
Share on other sites

Tibor Selymeş: "Cu trei puncte ne salvăm turul"

Tibor Selymeş, antrenorul Oţelului, a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu ASA Tg. Mureş numai despre victorie. Tehnicianul consideră că un succes la acest joc ar salva tot turul de campionat pentru echipa sa. „Va fi un meci foarte, foarte greu. Cred că ASA e cea mai experimentată echipă din prima ligă, dar noi suntem pregătiţi, nu ne temem de nimeni. Vrem trei puncte pentru că, dacă reuşim să câştigăm acest meci, în mare măsură ne-am salva turul, ne-am apropia de linia magică și ne-ar da o ambiţie mai mare pentru retur. Nu avem voie să pierdem! Suntem foarte concentraţi, foarte motivaţi, mai avem nevoie de puţin noroc. Aşteptăm şi suporterii alături de noi. Avem nevoie de ajutorul lor, cu ei alături avem o şansă în plus în faţa oricui. E echipa Galaţiului şi aşteptăm gălăţenii alături de noi!”, a spus Selymeş.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Oţelul - ASA Tg. Mureş, astăzi, ora 15.30
În ultimul meci din tur, Oţelul joacă în faţa propriilor suporteri cu ASA Tg. Mureş. O victorie i-ar duce pe gălăţeni la doar trei puncte de poziţia care asigură şi la anul prezenţa în Liga I. „Vrem trei puncte pentru că, dacă reuşim să câştigăm acest meci, în mare măsură ne-am salva turul, ne-am apropia de linia magică şi ne-ar da o ambiţie mai mare pentru retur. Nu avem voie să pierdem! Suntem foarte concentraţi, foarte motivaţi. Va fi un meci foarte, foarte greu. Cred că ASA e cea mai experimentată echipă din prima ligă, dar noi suntem pregătiţi, nu ne temem de nimeni”, a spus Tibor Selymes, antrenorul Oţelului, cel care a făcut şi un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion: „Aşteptăm şi suporterii alături de noi. Avem nevoie de ajutorul lor, cu ei alături avem o şansă în plus în faţa oricui. E echipa Galaţiului şi aşteptăm gălăţenii alături de noi!”.
Şi Cristi Munteanu, team-managerul echipei, a făcut un apel către fanii Oţelului: „Mă aştept ca publicul să răspundă apelului nostru. De câte ori a trecut prin momente dificile, echipa a fost ajutată de către suporteri. Doar împreună putem salva echipa de la retrogradare. Degeaba aducem jucători, ne antrenăm, dacă nu se umple stadionul. Să terminăm turul cu o victorie ar fi foarte frumos, poate cântări decisiv în economia clasamentului”.
Meciul va începe la ora 15.30, iar cei ce vor fi prezenţi în tribune vor putea câştiga premii de colecţie: un tricou aniversar „Oţelul Galaţi 50” purtând autografele jucătorilor şi antrenorilor, o minge semnată de toată echipa şi un fular aniversar! În plus, unul dintre fani va câştiga un premiu special: va merge împreună cu echipa în cantonamentul din această iarnă!
presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - ASA Tg. Mureş 0-2

Au marcat: G.Mureşan min. 45, Hora min. 90+3

 

Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Mureşan '44 şi Hora '90+3.

0-1: Mureşan a reluat în plasă din şase metri, după o pasă de pe partea dreaptă de la Henrique.

0-2: Hora a înscris după o acţiune personală, cu un şut de la 16 metri.

Oţelul: Hotoboc - Milea, Leca, Mişelăricu, D. Popescu (Murgoci '46) - Karlik, Helder Tavares - Grădinaru (Stoian '65), Cernat, Popa (Jula '73) - Cristea. Antrenor: Tibor Selymes.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - N'Doye, Mureşan - Amauri (Axente '63), Voiculeţ (Bruno Martins '88), Hora - Henrique (Bumba '77). Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaş galben: Stoian '81

Arbitri: Horaţiu Feşnic (central) - Alexandru Cerei, Florin Păunescu (asistenţi) - Cătălin Buşi (rezervă). Observatori: Corneliu Fecioru, Valer Şulea

La meci au asistat aproximativ 4.500 de spectatori.

Link to comment
Share on other sites

“Mureşul a fost peste noi”

Oţelul a pierdut ultimul meci din Liga 1 pe 2014, 0-2 cu ASA Târgu Mureş, iar sărbătorile de iarnă se anunţă mai triste ca niciodată pentru întreaga suflare gălăţeană. Iată declaraţiile celor doi antrenori, după o partidă care nu ne-a făcut cinste:

Tibor Selymes: “Din păcate, Mureșul a fost peste noi azi. Dar asta nu înseamnă că noi trebuia să îi facem cadouri. Mișelăricu nu poate să facă așa greșeală la gol. Gabi Mureșan e un jucător bun, agresiv. Azi a jucat corect, a făcut tot ce a putut ca să câștige echipa sa. Trebuie să aducem 4-5 jucători la iarnă pentru a avea un lot puternic.”

Cristi Pustai (antrenor ASA Târgu Mureş): “Sunt puncte foarte prețioase, având în vedere că e ultima etapă din tur, iar jucătorii se gândesc la vacanță. Noi veneam după acel meci de Cupă pe care o să-l uităm greu, dar până la urmă a fost bine. Am reușit să înscriem două goluri, chiar dacă unul pe final de meci. Jocul și dăruirea jucătorilor m-au mulțumit astăzi. Avem 30 de puncte, suntem pe locul 5, dar după pregătirea de iarnă putem să ne gândim şi la obiective mai îndrăzneţe. După sărbători, lumea o să înceteze cu aceste huiduieli la adresa lui Mureșan, el e un jucător bun.”

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.