Jump to content

Lucian Ionescu, director de imagine la Oţelul

Recommended Posts

Posted

Lucian Ionescu, director de imagine la Oţelul

Lucian Ionescu, fost component al stafului administrativ al FC Rapid, a fost numit, miercuri, în funcţia de director de imagine al clubului Oţelul Galaţi, informează gruparea moldoveană pe pagina oficială de Facebook.

Administratorului special Vlad Răpişcă a declarat că experienţa lui Lucian Ionescu va ajuta Oţelul, club aflat în insolvenţă. "Am ţinut să am alături de mine oameni dornici să construiască şi să lupte pentru salvarea Oţelului. Sunt convins că experienţa lui Lucian ne va fi de folos şi, împreună cu Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă, vom avea un staf administrativ de valoare", a spus Răpişcă.

Lucian Ionescu a afirmat că, în comparaţie cu ceea ce se întâmplă la FC Rapid, la Oţelul Galaţi insolvenţa este "ţinută sub control". "Am lăsat trecutul în urmă pentru că viaţa trebuie să îşi urmeze cursul. De mai mult de o lună observ ceea ce se întâmplă la Oţelul şi am constatat că oamenii de acolo îşi doresc cu adevărat salvarea echipei. Comparativ cu alte locuri, aici insolvenţa pare a fi ţinută sub control. Nu trebuie uitat că, nu cu mult timp în urmă, Oţelul devenea campioană. Acest club reprezintă un brand în fotbalul românesc, iar o imagine pozitivă poate aduce bani. Ştiu ce înseamnă insolvenţa, ştiu ce înseamnă chin, aşa că sunt dispus să merg la luptă", a declarat noul director de imagine.

prosport.ro