Jump to content

Bătrân carbonizat în incendiul propriei case


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bătrân găsit carbonizat în casă

Un bătrân în vârstă de 85 de ani din localitatea Barcea a fost găsit carbonizat în casa care i-a luat foc din cauza unei defecţiuni la coşul de fum. Nenorocirea s-a întâmplat joi, în jurul orei două dimineaţa, când casa din Barcea a octogenarului a luat foc. Ameţit de fum şi lipsit şi de văz, bătrânul nu a avut nicio şansă să se salveze.

Vecinii au sunat la 112 şi un echipaj al Ambulanţei, dar şi două autospeciale ale pompierilor, au ajuns la casa care deja era cuprinsă de flăcări. Din păcare era clar că cei de la Ambulanţă nu mai aveau pe cine salva la Barcea. Echipajele celor două autospeciale ale Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au intervenit peste o oră pentru a localiza şi stinge incendiul.

„Am fost solicitaţi la Barcea unde izbucnise un incendiu la casa unui localnic. S-a intervenit cu două autospeciale, intervenţia durând până în jurul orei trei dimineaţa. Casa a ars aproape în totalitate. În dormitor a fost descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 85 de ani. Ancheta a scos la iveală drept cauză a incendiului coşul de fum defect. Din păcate, numai în ultimele 24 de ore, în judeţul Galaţi, s-au mai înregistrat alte cinci intervenţii la coşuri de fum defecte, dar a fost vorba de intervenţii minore, care nu au generat incendii serioase”, a declarat mr. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Pompierii trag un semnal de alarmă şi repetă încă odată pentru populaţie să nu neglijeze să îşi verifice coşurile de fum dacă nu au făcut-o până acum.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.