Jump to content

Tudorie şi Moglan au semnat contracte de profesionişti cu Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Tudorie şi Moglan au semnat contracte de profesionişti cu Oţelul

Aflată în insolvenţă, Oţelul Galaţi mizează pe tineri! Clubul de pe malul Dunării a semnat contracte de profesionişti cu doi dintre cei mai promiţători juniori aflaţi la echipă: Alexandru Tudorie şi Robert Moglan. Cei doi jucători au numeroase selecţii la loturile naţionale U19 şi U21, iar evoluţiile bune de la Oţelul au fost răsplătite cu noi contracte.

”Sunt fericit că am ajuns la o înţelegere cu clubul şi, pentru mine, va fi o perioadă mai bună decât a fost până acum. Ce contează e ce vom face în campionat. Sperăm să continuăm la fel de bine. Trebuie să rămânem cu capul plecat şi să adunăm puncte”, a declarat Alexandru Tudorie. 500.000 de euro este cota lui Tudorie pe transfermarkt.de

”Sunt bucuros că am semnat cu Oţelul Galaţi. Este o onoare pentru mine deoarece sunt suporter al acestei echipe, tata m-a adus de mic la stadion, e o «boală» de familie.” (Robert Moglan)

”Suntem bucuroşi că am reuşit să îi convingem pe aceşti tineri de mare perspectivă să rămână la noi. Avem foarte mare încredere în ei” (Ovidiu Burcă, manager Oţelul)

gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.