Jump to content

Mersul trenurilor de călători, staţia Galaţi, valabil de la 14 decembrie 2014


dcp100168

Recommended Posts

Noul mers al trenurilor intră în vigoare pe 14 decembrie

CFR Călători informează că, începând cu data de 14 decembrie, va intra în vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2014-2015, care va fi valabil până pe 12 decembrie 2015.

Zilnic se vor afla în circulaţie peste 1.100 de trenuri, în funcţie de perioada din an. „În traficul intern, CFR Călători va asigura şi în 2015 serviciul public de navetă între marile oraşe şi localităţile din proximitatea acestora. Pentru asigurarea accesibilităţii şi mobilităţii călătorilor, dar şi pentru desfăşurarea unui transport competitiv, unele trenuri InterRegio, cu plecări din Cluj, Craiova, Piteşti şi alte oraşe, au fost transformate în trenuri Regio, cu opriri în mai multe staţii de pe traseu. Astfel că, faţă de anul 2014, pasagerii vor putea călători cu mai multe trenuri Regio, la tarifele aferente acestui rang de tren”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.
În 2015, pasagerii vor putea să călătorească şi în afara ţării zilnic, cu trenuri directe din Bucureşti Nord către Viena (de la 39 euro pe sens), Budapesta (de la 29 euro pe sens) şi Sofia. De asemenea, oferta de transport internaţional include trenuri zilnice directe către Budapesta şi din: Timişoara, Braşov, Târgu Mureş şi Cluj Napoca.
Broşura „Mersul Trenurilor de Călători 2014-2015” va putea fi achiziţionată din principalele gări şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară la preţul de 13 lei.

Deoarece conţinutul poate fi updatat, călătorii sunt sfătuiţi să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agenţiile CFR sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

Distribuţia de bilete se va asigura prin canalele existente: online, staţii, agenţii, automate de vânzare şi distribuitori autorizaţi cu care există parteneriate de vânzare bilete.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Modificări în circulaţia trenului Regio 7377 Făurei - Galaţi

Sucursala de Transport Feroviar de Călători Galaţi a anunţa că, începând cu data de 1 februarie 2015, mersul trenului Regio 7377 se modifică. Astfel, trenul 7377 pleacă din Faurei la ora 12.30, de la Ianca hc pleacă la ora 12.50, de la Traian Sat Hm pleacă la ora 13.12, din Brăila pleacă la ora 13.35, din Barboşi pleacă la ora 14.00, iar la Galaţi soseşte la ora 14.20, cu opriri în toate haltele şi staţiile din parcurs.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.