Jump to content

Funcţionară a Consiliului Judeţului declarată incompatibilă


dcp100168

Recommended Posts

Funcţionară a Consiliului Judeţului declarată incompatibilă

Maria Agache, consilier în cadrul Compartimentului Buget - Contabilitate al Consiliului Judeţului Galaţi, este acuzată de incompatibilitate de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI). Reprezentanţii ANI au constatat că funcţionarul public de la CJ s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 24 septembrie 2010 - 13 septembrie 2013, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia publică de consilier al Compartimentului Buget - Contabilitate, şi funcţia de economist în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară - Serviciul Regional Apă Galaţi.

Inspectorii de integritate susţin că Maria Agache a încălcat astfel art. 96, al. 1, din Legea 161/2003, conform căreia funcţionarii nu au voie să deţină şi alte funcţii care au legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public.

Conform informaţiilor noastre, Maria Agache ar fi transmis ANI un punct de vedere în legătură cu acest subiect.

Surse din cadrul Consiliului Judeţului ne-au spus că aceasta şi-a dat demisia, în urmă cu doar câteva luni, din funcţia pe care o ocupa în instituţia publică. De altfel, pe site-ul CJ, în dreptul numelui său şi a declaraţiilor sale de avere şi interese, figurează următoarea precizare: „încetare raporturi de muncă”.

Ultima declaraţie de avere a Mariei Agache a fost completată pe data de 21 august a acestui an.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.