dcp100168 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dumitru Nicolae a depus jurământul pentru a treia oarăPrimarul Dumitru Nicolae a depus jurământul de învestire în funcţie, astăzi, în faţa consilierilor locali, în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local, transmite corespondentul AMOS News. „Noul” edil-şef al Galaţiului este reales pentru a treia oară consecutiv în această funcţie. Cu această ocazie, el a mulţumit gălăţenilor pentru votul acordat şi a promis că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi onora promisiunile făcute. „Mulţumesc gălăţenilor pentru alegerea făcută. Mă voi ocupa să duc la bun sfârşit toate proiectele, întrucât este nevoie ca oraşul să se dezvolte. Promit că nu-i voi dezamăgi”, a declarat edilul-şef al Galaţiului. „Sper să am o bună colaborare cu consilierii locali, pentru că avem cea mai favorabilă situaţie de până acum. Avem proiecte, avem bani, avem experienţă, avem dorinţă, trebuie doar să mă sprijiniţi”, a spus primarul.Candidatul PSD, Dumitru Nicolae a castigat detaşat Primăria municipiului Galaţi, obţinând 71,19% din voturi, cu peste 40 de procente mai mult faţă de democrat-liberalul Andrei Lişinschi. Potrivit BEM, candidatul PDL Andrei Lişinschi a fost votat de 28,81% dintre gălăţenii care s-au prezentat la urne.
tigeratlantic9945 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Sper sa nu mai candideze a patra oara...ca ma duc in alt oras... De domnul Lisinschi ce se mai aude?
Recommended Posts